Ben cok istiyom onun hisetmesini artik yavastan tepiniyor. Cok siddetli olmasada hisediyorum. Esim de hissetsin diye cikolta yiyom hemen esimin elini karnima koyuyorum hic tepinmiyor . Esim. Elini cekiyor 5 dk sonra tepiniyor. Tekrar deniyok yine aynisi. Esim sadece sertligini hissediyor kafasini olmasi lazim. Nerdeyse hergun is tutarken borden esimin yanina gidiyor elini karnima koyuyorum tepiniyor diye ama bu bebek esimle inatlasiyHalbuki esim artik onu da opuyor .
20 den sonra tam hisseder bnce. Bizimki 19dan snra hissettik smdi 27 düz eşim 24 hftada tam anlamıyla hissetti
Sanırım 22 23.haftada eliyle karnıma bakıyordu o an bizim oğlan iki defa vurdu onu çok net hissetti az kalmış sizinkinin hissetmesine
Benim bebeğimde babası koysun elini sesi çıkmıyo biraksin horon tepiyo iceride merak etme 2 haftaya sertlesir tekmeleri
32 haftadan selam ayni seyler devam ediyor esime sesleniyorum bak diye o bakarken duruyor kafasini cevirince geri başlıyor bizimki bizimke dalga geciyor
Ben kendim 16 17 de hissettim eşim 18 de hissetti ama genelde elini koyunca hemen duruyordu . Kahve ve cikolata aşırı kıpırdatıyor ben eşim gelmesine 10 dk varken yer sağıma yatardım geldiğinde zaten başlamş oluyodu oynamaya önce bi bakardı oynadıgını görnce elini koyar bi 2 3 dk beklerdi cnkü koyar koymaz dururdu sonra başlardı oynamaya
Benim eşim19 hafrada hiseti
aynisini yapiy
Eşin net olarak 30 dan sonra hisseder bebek ozaman dışardan bile fark ediliyor karnın bir o tarafa bir bu tarafa gidiyor
Merak etme ilk baslarda inatlasiyorlar 36 haftadayim babasınin sesini duyunca akrabotik hareketler yapiyor iceride ama 25 26 sonra cok net hissedecektir
Ben 25 haftaligim ama ben bile hissetmiyorum net olarak