18 haftalık hamileyim dün evde tadilat olması nedeniyle cok fazla ayakta kaldım ve hic durmadan iş yaptım geceden beri ayaklarım ağriyor ve ayaklarım altı cok kötü şişmıs ne yaptıysam gecmedi ayaklarımı yükseğe koymak buz felan denedim ama gecmiyo yürüyemiyorum ağrısından aranızda yaşayan varmı ne yapsan gecer lütfen cevaplayin
Aramıza hoş geldiniz.
Hiç yaşamadım ama dinlenirseniz geçer bence.
Merhaba @Meryyy hoşgeldiniz
geçmiş olsun
bende ayaklarım 9cu ayımda şişmeye başladı,penguen gibiyim şu anda bile , uzanınca geçiyor bende ayakta durma , tualete fln kalkarsan o zaman durursun , fazla ayakta olma ki,çekilsin şişlikler benimkiler tavuk ayakları gibi![]()
![]()
![]()
Aramıza hoşgeldiniz @Meryyy ![]()
Ayağınızı birkaç gün uzanıp yüksekte tuttukça geçecektir. Geçmiş olsun
@Meryyy hoş geldin ![]()
Çok ayakta kalınca hem ödem toplamıştı hemde ayağımın üstüne ağrıdan basamıyordum . At kestanesi krem ile güzelce masaj yaptım aralıksız 30 dk falan ayağımı sağa sola öne arkaya hareket ettirip ödem masajı yaptırdım sabah uyandığımda ne ödem ne ağrı vardı.
Herhangi bir kremde olsbilir nemlendirin
Merhaba merry ben de 18 haftalık hamileyim iki üç gün boyunca çok fazla ayakta kaldığım için vücudum aşırı şişti ve ayaklarımın altı yuvarlacık oldu yürüyemedim ve ayaklarımda çok ağrım oldu. Doktorum bunun için çok erken olduğunu söyledi. Böbrekte sorun olup olmadığını sordu. Olmadığı için ve hipotroidim olduğu için ve kilo aldığım için olduğunu söyledi, diyet verdi. Acaba kilo almış olma imkanın var mı? Beslenmene dikkat etmiş miydin? Bizim haftamızda bu şişlikler olmamalıymış. Umarım tekrarda olmaz ![]()