Ben yenı katıldım gec oldu ama suan 18 haftalık hamıleyım Ve karnımın ıcında agrı degıl ama bı anda acıma oluyor farklı yerlerde neden acaba egılıp otururkende acıyor cogunlukla
Merhaba hoş geldin aramıza. Rahim genişlemeye başladığı için bu tür ağrılar hissetmeniz gayet normal.
Hosbuldum 18 haftalık hamıleyım ama karnımın buyudugu hıc belı olmuyor aynı gıbı acaba kılolu oldugum ıcınmı belı olmuyor
Yok henüz daha erken karnının öyle dışarıdan görülecek kadar büyümesi için.
Anladım teşekkür ederım
Hoşgeldiniz Gebeliğiniz hayırlı olsun
Eğilirken karın üstü değil de bacaklarınızı kırarak eğilin
Tamam tesekur ederım bısey sorabılırmıyım sabahları a101 valan kahvaltılık gevrekler oluyorya sutle yenıle bılen acaba tıyebılırmıyız hamılelıkte
Hoşgeldiniz. Bende 17 haftalık gebeyim benim ki yavas yavas belli etmeye basladı artik vucutan vucuda degisiyor bence belli bir zaman olunca çıkıyor o kendiliginden
Ben bıraz kıloluyum acaba o yuzdenmı belı olmuyor hamıle kaldıgım zaman dan bu gune 2 kılo vermem normalmı halbukı yıyorumda ama bebegım haftasına gore hem uzun hemde gramı vazla normalmı bu
Doktoronuz size kilo acisindan ne diyor mesalla ben bugun kontrolden geldim gayet iyi dedi kilon ben gebeligim bu zamana kadar 4 kilo almisim normal dedi sizin doktorunuz ne diyor
Doktor hıc kılomu sormadı ben hamıle kalmadan115 kıloydum ama boyum uzun oldugu ıcın gostermıyorum suan 113 kılo olmusum ben kılo almaya beklemıstım bnm doktorum hersey yolunda da bebegın gelısımıde guzel dedı yarın bısey cıkmassa ınsallah hersey guzel saglık ocagına gıtım ebe ıcın orda kılomu olcu dedı kılo almaman guzel ama son aylarda dıkkat et dedı ve ben suan yemektende kesıldım esım zorla yedırıyor tıksınıyorum yıyemıyorum bebegım ıcın yemege calısıyorum