18. Hafta lekelenme

Merhabalar hayırlı ramazanlar. Forumda çok yeniyim bugün başıma gelen bir şeyi danışmak istiyorum , doktorun onayı ile dün eşimle birlikte olduk daha sonra çok az lekelenmem oldu peçetede belli belirsiz devamı gelmedi ağrım sızımda yok internette araştırdım kan sulandırıcı kullananlarda normalmiş ama yine de bütün gece stres oldum daha önce başına gelen var mı?

1 Beğeni

Kontrolüme 1 hafta vardı acile gideyim bari dediğin gibi yazıyor internette de aslında ama hareketlerini de hissedemiyorum henüz o yüzden stres oluyorum

1 Beğeni

Sağolasın gülüm Allah razı olsun gideyim bi acile en azından içim rahat eder, Hareketlerini ne zaman hissetmiştin?

1 Beğeni

Benddede oldu ama benik 8 haftalikta basladi 11 haftada bitti doktoruna ulasma imkanin varsa ara yada git progestan versin devami geliyormu kesildimi

1 Beğeni

Yok yok hemen o anda kesildi hiç sürmedi sadece peçete de ufacık bir leke bir daha sürdüm peçete gelmedi leke

Daha tam hissedememiştim bugün hissettim gibi ama belli belirsiz ilk gebeliğim olduğu için anlayamıyorum gaz mı o mu başka bişey mi

1 Beğeni