Normal mi? Ağrım da yok Allaha şükür hiç bulantıda yok genelde oluyormuş Bi sorumu var acaba ilk gebeliğim
Merhaba canım aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun
Bebekler genellikle 16 haftada kelebek çırpınışları gibi hissediliyor sonra dahada artmaya başlar ama bazı gebeler bunları hissetmez bazıları daha da erken hisseder anlayacağın bu kişiden kişiye değişiyor canım
Merhaba bende 19+2 haftalığım ve hala hareketlerini hissetmedim. Doktoruma sorduğumda 20. Haftada hissetmeye başlarsın herhangi bir sorun yok demişti. Erken hisseden vardır elbet bu da kişiden kişiye değişiyor demek ki. Birazcık daha bekleyelim bakalım
Merhaba canım aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun
Aynen canım kişiden kişiye değişiyor bazı annelerde hareket etse bile hissetmiyor bebeği inşallah o güzel duyguyu en kısa zamanda yaşarsınız
Ben 21 dr hissetmiştim biraz daha bekleyin
Teşekkür ederim
Ben 23 haftamda hisetmisdim ondan öncekiler böyle kipirti gbiydi ama suan 30 haftadayiz ve tam hisedemiyorum sadece kipirtilar biraz daha ilerledi yani
Ben de 21.haftada hissettim ilk gebelik olunca hareket etsede anlamsk zaman aliyor benim öyle oldu .
Hoşgeldiniz aramıza Gebeliğiniz hayırlı olsun
Bu haftalarda net olarak hissedemeyebilirsiniz, 24. haftadan sonra net şekilde hissedilir
Hoşgeldiniz aramıza Gebeliğiniz hayırlı olsun
Kızlar 18.hftada göğüs hssasiyetiniz ne durumda benim 2 gün önce vardı. Simdi yok. Yine büyük ama biraz da yumusadı gibi. Bi sorun mu vardır :(( kontrolede daha 2 haftam var.
Bende 17 ncı haftadayım göğüslerim yumuşadı gibi arada sızlıyor ve hareketlerini hâlâ hissedemiyorum varla yok arası birşey yaşıyorum hiç anlam veremiyorum şu sıralar
Günü gününü tutmuyor demi hassasiyeti de azaldı mı biraz ? Evham yapıyor insan
Evet tutmuyor bir gün hissediyor gibiyim bir gün hissetmiyor gibiyim ya benim göğüsüm en başından beri hassas değil ama dolgunluk vardı şimdi yumuşadı gibi ama sızlıyor arada gün içerisinde eskiden hiç sızı yoktu şu sıralar sızı var