Aynen büyük olan erken konuştu herkesin dikkatini çeken bı cocukdu doktorlar bile iletişimi kuvvetli bı çocuk demişti ta küçükken şuan da öyle çenesi çok maşallah
Canları sagolsin simarkk olsunlar
Aynen öyle sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil erken doğduğu için insan daha çok korkuyor acaba bir hastalıkla baş edebilecek mi nasıl olacak diye
Benim oğlumda erken gelmek istedi 1 ay. 34 haftalık doğum yaptım 1760 gram sezeryan sadece doğumhanede anlık yanağıma dokundurdular 11 gün kuvezde kaldı onu öyle görmek dokunamamak felan çok üzüyodu beni hiç ayrılmak istemiyodum ama hergun 10 dk süremiz vardı şimdi çok şükür evde koklamaya doyamıyorum kötü zamanlardan geçtim çok şükür geldi geçti
Evet erken doğan bebek ler cok güçlü gercekten ve Allah yardım ediyor onlara
Küvez kısmı ne kadar yorucu olsada evde vakit geçirme kısmı çok farklı oluyor bir doyumsuzluk oluyor Rabbim ayaklarına taş değdirmesin
Gerçekten öyle rsv virüsü olmuştu bormalde bu virüsü hastanede yatmadan atlatan çok naidr bebek var bir taneside benim ki oldu çok şükür çok korkmuştum erken doğdu baş edemez diye ama beni yanılttı
Öylemi bizimkiler olmadı sanırım degiisk virüsler çıktı artık gerçekten bu devirde çocuk büyütmek çok zor
Evet çok zor bu virüsü 1 yaşına kadar olabilir 1 yaşından sonra etki etmiyor
Ayy insalalh olmazlar
Seninkilerin yaşı büyük olmazlar daha
Üçüncü doğdu cnm,beş günlüğüz
Ayyy inşallah olmaz kuzucuk
Nerden nasıl bulasiyormuski bu hastalık yani korunmak için napmal lazim
Solunum ve temas yolu ile bulaşıyor çok kalabalık ortamlardan bulaşıyor bu bronşlari etkileyen bir virüs o yüzden bu virüsü erken teşhis etmek önemli
Anladım insalalh bulaşmaz okula giden çocuklarim var Allah koruusn
Allah’ın izniyle birşey olmaz
İnşallah