17. Haftaya merhaba diyenler nasılız🥰

Herkesin güzel geçiyordur umarım :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Ben 16+1 oldum canım… Artık yatmaktan belim kopdu gerçekten de… Ama mide bulantısı azaldı biraz​:rose:

1 Beğeni

17 bugün bitti aşırı derece bel ağrısı başladı :tulip:

1 Beğeni

Düşük tehliken mi var kuzum… çok geçmiş olsun inşallah oda geçer bulantı zor iş

1 Beğeni

Evet canım düşük tehlikem var.

1 Beğeni

Ooo ilerdeyiz maşallah kuzum :smiling_face_with_three_hearts: daha kötü gunler beklemiyordur umarım 2. Dönem balayı diyorlar bide​:person_shrugging:

2 Beğeni

Benimde aynı kuzum valla zor işimiz 22sinde kontrol var bakalım neler bekliyor bizi

2 Beğeni

Hepimize dua ediyorum Rabbim sağlıklı sıhhatli vaktinde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin :palms_up_together:t3:

1 Beğeni

Ben de hep korkuyorum diyorum ki bir oynasa belki biraz daha içim rahat edecek… Hareketlerini hiç hissetmiyorum

1 Beğeni

Amin kuzum Allah’ım nasip etmişse alırız elbet :pray: valla epey oluyor bı gıdıklama yaşadım ben karnımda sonra daha olmadı bebişmiydi bilmiyorum

2 Beğeni

17+2 oldum bende 16 nın ortalarından beri daha iyii hissetmeye başladım kendimi 14-15 çok zor geçmişti benim için

1 Beğeni

Çok şükür canım sevindim daha iyi olalım inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni
  1. Haftadayım boşluklarımda ağrı vardı 2 gündür rahatım geçti galiba
2 Beğeni

Evet canim agrilara alıştık artık rahim büyüyor bebiş büyüyor normal bide üşütme ayaklarını

1 Beğeni

16+3 haftadayım 7 saatlik yolculuk yaptım ondan sonra kasık ağrım başladı ben yolculuğa bağlanıyorum bence bebek büyümeye başladı çünkü idrara sık sık gitmeye başladım ve 3 gündür de kabızlık çekiyorum

1 Beğeni

Offf kabızlık sorma kuzu bndede var o dert zeytin yağı içiyorum mecbur… Evet yolculuk banada iyi gelmiyor 7 saat bayağı uzun risk varsa dinlenerek gitmissinizdir zaten… idrarla derdim yok evdeyim genelde bol su içiyorum bnde…

1 Beğeni