Herkesin güzel geçiyordur umarım
Ben 16+1 oldum canım… Artık yatmaktan belim kopdu gerçekten de… Ama mide bulantısı azaldı biraz
17 bugün bitti aşırı derece bel ağrısı başladı
Düşük tehliken mi var kuzum… çok geçmiş olsun inşallah oda geçer bulantı zor iş
Evet canım düşük tehlikem var.
Ooo ilerdeyiz maşallah kuzum daha kötü gunler beklemiyordur umarım 2. Dönem balayı diyorlar bide
Benimde aynı kuzum valla zor işimiz 22sinde kontrol var bakalım neler bekliyor bizi
Hepimize dua ediyorum Rabbim sağlıklı sıhhatli vaktinde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Ben de hep korkuyorum diyorum ki bir oynasa belki biraz daha içim rahat edecek… Hareketlerini hiç hissetmiyorum
Amin kuzum Allah’ım nasip etmişse alırız elbet valla epey oluyor bı gıdıklama yaşadım ben karnımda sonra daha olmadı bebişmiydi bilmiyorum
17+2 oldum bende 16 nın ortalarından beri daha iyii hissetmeye başladım kendimi 14-15 çok zor geçmişti benim için
Çok şükür canım sevindim daha iyi olalım inşallah
- Haftadayım boşluklarımda ağrı vardı 2 gündür rahatım geçti galiba
Evet canim agrilara alıştık artık rahim büyüyor bebiş büyüyor normal bide üşütme ayaklarını
16+3 haftadayım 7 saatlik yolculuk yaptım ondan sonra kasık ağrım başladı ben yolculuğa bağlanıyorum bence bebek büyümeye başladı çünkü idrara sık sık gitmeye başladım ve 3 gündür de kabızlık çekiyorum
Offf kabızlık sorma kuzu bndede var o dert zeytin yağı içiyorum mecbur… Evet yolculuk banada iyi gelmiyor 7 saat bayağı uzun risk varsa dinlenerek gitmissinizdir zaten… idrarla derdim yok evdeyim genelde bol su içiyorum bnde…