17 haftalık gebelikte alt karın ağrısı

17+4 haftalık olduk ve birkaç haftadır alt karın kasık ve vajina (çok afedersiniz :face_with_peeking_eye:)özellikle uzandığımda sağa sola dönmek istediğimde inanılmaz bir ağrı oluyor 2 doktora gittim 2sine normal dediler birde lavaboya gidince ağrım oluyor onun dışında ağrı yaşamıyorım bu durumu yaşayan var mı acaba normal mi cidden ilk gebeliğimde hiç böyle şeyler yaşamamıştım

Benim ilk gebeliğim ve aynı şikayetler bende de var doktorum hatta alttan muayene etti açılma fln gibi bisey mi diye ama yok bebeğin pozisyonundan kaynaklı oluyor 25 haftaligim bu hafta biraz biraz bebek yukarı çıktığı için daha rahatim ama yinede oluyor ara ara

Daha doğru düzgün karnım bile yok ama sağa sola dönemiyorum ağrıdan bana sadece ultrason ile bakıldı rahimde kanama vs yok denildi bilmiyorum artık sebebi nedir

Kanama yoksa korkma zaten dediğim gibi normal bebeğin pozisyonu cinsiyetiniz nedir bazen kızlar asada oluyormuş ondanda kaynaklı olabilir

İdrar yolu enfeksiyonu olabilir,pelvik bölgesinde ağrı yapar,benimde öyleydi idrar yaparken yanmam yoktu sadece ağrı vardı pelvik bölgesinde idrar tahlili yaptık enfeksiyon çıktı.

Cinsiyet kız. Farklı bir pozisyon alır inşallah artık daha şimdiden çok zorluyor çünkü beni :face_with_peeking_eye:

1 Beğeni

Her gidişimde isteniyor tahlil ve temiz çıkıyor

Kız bebekler nazlı olur annesi ilk baştan hissettirirler sağlıkla büyüsün inşallah hayırlı olsun

Çok istedim bir kızım olmasını bir oğlum var birde hayırlısıyla kızım olsun demiştim ve gerçekten oğlumda prensesmişim hiç bişey anlamamışım. Cidden nazlıymış bebişim.Teşekkür ederim bu arada amin cümlemizin evlatları sağlıkla büyüsün inşallah

1 Beğeni

Aminnn canım benim çok şanslı bir bebek olacak demekki bir de abisi varsa Allah hayırlı sağlıklı ömürler versin inşallah ikisinede

2 Beğeni

Ben senin demek istediğini anlıyorum böyle benimki kasiklarim da da değil ya arada yürürken dönerken bi acı gibi çünkü idrar yolu enfeksiyonu da geçirdim hafif o daha başka oluyor

Evet çok farklı bir ağrı bende sık idrar yolu enfeksiyonu geçiriyordum onunla alakası yok

1 Beğeni

Hayırlısı artık doktorlar da bu duruma bisey yapamıyor tek korktuğum erken doğum olmaması dikkatli davranicaz

İnşallah vaktinde gelir bebişler bende korkuyorum açıkcası

2 Beğeni

Benimki 25+6 valla bazen bi asalarda vuruyor annem ilk kez gördü o bile korktu açıkçası bu kadar asada durmasını :sweat_smile:

Daha çok erken işte aşağıda durması için veya kasık ağrısı için o beni korkutuyor ama bir sıkıntı yokmuş hayırlısıyla doğarlar inşallah