17. Hafta gebelikte bebeğin hareketleri

16 haftanın sonlarından itibaren her gün küçük hareketlerini hissetmeye başlamıştım. Şuan 17. Haftadayim ama son iki gündür neredeyse hiç hissetmedim normal mi sizce

Normal uyuyo olabilir bebe. Senin böyle endişelenmende normal :smiling_face_with_three_hearts: bazı sağlık ocaklarında kalp atışı dinlemek için cihaz oluyor belki vardır ara sor merak ediyorsan bebeği. Birde çikolata ye sola yat

Umarım bir sorun yoktur. Çünkü 2 gün öncesinde 6. Ayın sonrlarinda her gün mutlaka 4 5 kere hissediyordum ama son ikingundur hissedemeyince endişe ettimm

Benim dun 18 haftalik oldu en son uc gün önce hissettim bende ama normal diyorlar bende daha hissetmedim korkmuyordw değilim inşalah normaldır

Benimde randevuma 2 hafta olduğu için endişe ettim ama suze normal demişlerse normaldir o zaman​:heart:

Bu uygulamadaki herkes normal diyor internette yazincada düzenli değil 24. Haftaya kadar ondan sonra düzenli oluyormuş yani hergun hissetmemek normal miş ki inşalah öyledir​:face_holding_back_tears:

Evet bende öyle okudum

İnslah bi sıkıntı yoktur rabbim sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin​:smiling_face_with_three_hearts::cherry_blossom:

Amiinn insallah :smiling_face_with_three_hearts:

İPhone kullanıyorsanız kulaklıkla dınleyin Google yazın ıphonedan bebek kalp atışı nasıl dınlenıyor dıye