16 haftalık

16+5 günlük hamileyim. Kelebek kıpırtısı gibi şeyler hissediyodum. İçin gıdıklanıyo gibi olurdu. O bebeğin hareketleri mi sizce kızlar? Eğer o bebek kıpırtısıysa neden 1 gündür hissetmedim

Biraz erken hissetmişsiniz eğer öyleyse ne mutlu size. Ama şindi hissettim deyip her gün aynı şekilde hissetmeyi beklemeyin hareketleri düzenli olarak neredeyse 30. Haftaya yakın hissetmeye başlarsınız şu an düzenli hissetmemiz için erken

1 Beğeni

İşte ilk bebeğimin kalbi durdu. Bu ilk sayılır. Tam da bilmiyorum. Kelebek kıpırtısı gibiyse o mu. Eğer oysa hissedemeyince diğer bebeğim öldüğü için kendimi kötü hissediyorum

YaaAa bende dün 16+5 idim, uzandigim yerde göbek deligimin sol tarafı ve sag tarafinda üç kez el değme gibi bir şey hissettim:)) çok heyecan verici o his bile , sonrasını düşünemiyorum bile . Rabbim isteyen hakeden herkesin kucağını doldursunn

Amin inşallahh ya. El değme gibi hissetmedim de içim gıdıklanıyo gibi oluyo ama şu an hissedemiyorum. Merak ediyorum :frowning:

Zaten günlük 20 saate yakın uyuyorlarmis içimizde :slight_smile: bende özellikle uzandigim vakit hissediyorum, gün içinde çok hareketli olduğumuz için hissedemiyoruzdur :slight_smile:

Bugün geç uyandim belki ondan hissedemedim. Dün sabah hissetmiştim. Ay içimi rahatlattın :smiley: o kadar uyuduklarını bilmiyodum. En son ne zaman kontrole gittin. Ne zaman gördün bebişini

21.12 de gittim direkt cinsiyeti söyledi, bende haftanın başından beri içim içimi yiyordu kalbi atiyormu yasiyormu diye , dün bana mesaj verince çok şükür dedim:) haftaya cumartesi randevum var 3 haftada bir çağırıyor , bir de bu hafta göbeğim iyice çıkmaya başladı benim sizde durumlar nasıl :slight_smile:

Ben minyon tipim benim 2 haftadır göbeğim belli. Fazla kilo almadım 48 kiloydum 50 kiloyum ama göbeğim var. Benim de haftaya perşembe ramdevüm. 3 haftada 1 alıyorum randevü merak ettiğim için. Kalbi iyi mi kendi iyi mi diye. Çünkü plasentası en son tam iyi değildi. Merak ediyorum :smiley:

Güzel dusunelim, bizim dusuncemizden etkileniyor minikler:))) ben elimden geldiğinde hep olumlama yapıyorum kendisi ile de konuşuyorum vücuduma da normal doğum için mesaj veriyorum her şeyin güzel olacağına inaniyorumm:)

Ay inan ki bende. Kuran okumayı biliyor musun? Yusuf suresi ile meryem suresini oku. İyi gelir bebişe :hibiscus: :smiling_face_with_three_hearts:

Hayır bilmiyorum :frowning: ama iki üç günde bir acip dinliyoruz bebeğimle , rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

1 Beğeni

Evet muhtemelen odur ben de aynı haftalarda hissetmiştim şuan göbeğim yarılacak gibi hareket ediyor :grinning::heart:

1 Beğeni

Ya inşallah bana da nasip olur :smiling_face_with_three_hearts: peki 1 gündür hissetmemem normal mi

Evet evet bebeğnin haraketleri bende 16 hafdada hissetmiştim sanki biri seni qodıklıyormuş gibi böyle kelebet kanatları tenine değiyormuş gibi merak etme her zaman hissedemezsin şu hfdlarda bazen işdə bende en çok geceler od çok az 1 2 kere bitti bende sağ tarafda hissediyordum en çok uzan ve zihnini oraya odakla o zaman hissede bilirsin

1 Beğeni

Yaa çokk teşekkür ederim. Rahatladım şu anda. İnşallah sert tekmelerini hissedeceğim zaman da gelir :smiling_face_with_three_hearts:

Evett çok normalll :heart: ilk zamanlar bazen hissedip bazen hissetmiyoruz ama asıl 23-24.haftadan sonra fena hareketleniyorlar vurunca bazen korkutuyor beni :grinning: 16.haftalardayken hadi artık ben de hissedeyim tekmeleri derdim hep :see_no_evil: şimdi 26 olduk şükür

1 Beğeni

Ay Rabbim nasip eder inşallahh bana da sağlıkla :hibiscus: kız mı erkek mi sizin bebiş :hibiscus: :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Erkek bizimkisi. :pray: Sizinkinin cinsiyeti belli mi :heart:

1 Beğeni

Merak etme oda yakındır​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni