Merhabaa hanımlar,
24 Ekim cuma günü hiç bir sebep yokken bir anda kanamam başladı. Ne ağrım vardı ne başka bir şey. Apar topar Zeynep Kamil acile gittik. Vajinal muane ile baktı daha sonra ultrasona aldı bebek kalp atışı var denildi. Düşük başlangıcı var progestan hap veriyoruz 1 hafta sonra gel diyip gönderdiler. İçimiz rahat etmedi özele gittik hemen kalp atışını duyduk, rahimde kanama yok bebeğin suyu da iyi denildi. Burada da progestan iğnesi vurdular devlette yazdığı fitili sabah akşam 200 mg kullan 1 hafta sonra kontrole gidersin dediler.
Eşimle kan uyuşmazlığımız yok. Gebelikte herhangi bir sorunum da dediğim gibi yoktu. Sadece ikili test zamanı rahme giden damarlarda çeltik var bu yüzden coraspin kullanmak zorundasın dediler 15 gündür bunu kullanıyordum ama kanama olduktan sonra bırak de demedi kimse.
Kanamanın neden olduğunu da kimse söylemiyor beni en çok bu üzüyor.
Kanamadan sonra cumartesi ve Pazar koyu kahverengi leke şeklinde geldi. Pazartesi tamamen geçmişti ki akşam fitili alınca bu sefer yeşil parçalı akıntı oldu bu sabah yine fitil koydum düzenli aralıkla kontrol ettim bir daha öyle bir şeyle de rastlamadım.
Böyle bi durum yaşayan var mı çok endişeliyim ilk gebeliğim