16 haftalik hamileyim dunden beri orta siddetli adet sancisi cekiyorum normal mi korkmalimiyim yarin doktora gidecegim ama endiseleniyorum istemsiz surekli lavaboya gidip bakiyorum bise var mi diye
Merhaba
Korkmayın. Rahim büyüdüğü için oluyor. Kanamanız ya da geçmeyen ağrınız doktorunuza bilgi verin
Kanama yok ama sanci baya var az degil gece uykuda bile hissettim ara ara uyandim yarina kadar sabredecegim bakalim ins onemli bisey degildir
Geçen gece bende de oldu ama ben cinsel ilişkide yel girmesinden de suphelendim yada gece üstümü açıyorum karnım açık oluyor ondan da şüphelendim bunlarda etkili olmuş olabilir benimde bir kaç gün sürdü bugun iyi ama benimde aşağıda baskı hissi var özellikle oturduktan sonra ayağa kalkinca çok kotu bir his oluyor
Doktorum, dinlenince geçiyorsa endişe etmeyin dedi
İnşallah her şey yolundadır doktora gitdinimi? Ne dedi
Ogleden sonra randevum henuz gitmedim hava baya sogudu bilmiyorum usuttum de olabilir dinlenince geciyor 3 gun once yagmurlu havada disariya ciktim botum su gecirmis eve gelince fark ettim belki ayaklarimi usuttum ondan sanci bakalim bilmiyorum
Benimde 16-17. Haftalarda böyle ağrılarım oldu gece uykumdan uyandırdı o sancılar ara ara oldu ama doktor bebek gelişiyor ve ilk gebelik olduğu için böyle ağrılar normal içeri yırtılıyor ve genişliyor sebebi bu dedi çok şükür şimdi 18+3 teyiz o ağrılarım kalmadı hiç umarım sizinde önemli bi sorun yoktur
Haber vermeyi unutma