kızlar bugun 16 haftaya yeni girdim daha bebeğimin hareketlerini his etmedim bazi anneler his ediyormuş biraz endişelendim acıkcası bide bebek sesleri ne zaman duymaya başlar şu an anne karnında
Ben 17 ncı haftadayım bende hissetmiyorum sadece arada bir pıtırtı gibi birşey oluyor
ilk hamileliğiniz mi benimki ilk hamileleliğim
Evet benimde ilk hamileliğim
Bende o pıtırtılar da yok ama siz benden daha ondesiniz hafta olarak
Evet ama o pıtırtı da ona ait mi değil mi onu da anlayamıyorum ki bir var bir yok çok garip birşey ilk kez olduğu için hiç birşey anlayamıyorum
Daha hissedersiniz erken hissedenler oluyo evet ama 22 haftada bile yeni hissetmeye baslayan olabiliyo ben ilk gebeligimde 19 haftada hissetmeye baslamisdim endiselenmeyin
bağırsak hareketleri de olabiliyormuş ilk gebelik olunca insan hiç bir şey bilmiyor cidden
peki bebek sesleri ne zaman duymaya başlıyor bilginiiz varmı
Evet bekliyorum illaki hissedicez şuan varla yok arası birşeyler yaşıyor gibiyim birde benim doktorum izne çıktı 22 gün sonra kontrolüm ondan da hep bir panik halindeyim
Dış sesleri 17 ncı Haftada duymaya başlıyor diye biliyorum ama ne kadar doğru bilemiyorum
Bizde detaylı ultarasona girecez bayramdan sonraya kaldı o kadar korkuyorummki orda detayla bakıp herşeyi görüyorlarmış zaman geçmiyor gibi geliyor birde üstüne şeker hastası oldugum için daha da cok korkuyorum inşallah herkes sağlıkla kucağına alır bebişlerinii
6 haftadan duymaya basliyo anne kalp atisi bagirsak hareketlerini ama disaridan gelen sesleri nezaman duymaya baslar inanin bende bilmiyorum
Evet bende bayramdan sonra giricem detaylı ultrasona 26 snda ultrason var hiç kontrole gidemeden detayliya giricem onun içinde panik içindeyim
hadi bakalım inşallah sevinçli güzel haberlerle çıkarız
İnşallah buradan haberleşelim yine
Bzde 17 haftadayiz. Bnde hissetmiyorum ilk gebelikte 19 haftalarda hissetmiştim normal bnce
Sizin ikinci gebelik mi ?
Evet ikinci
O zaman bizim hissetmemiz çok normal demekki biraz daha zamanımız var