16. Hafta gebelik

Arkadaşlar kasık ağrısı yaşayan varmı alt kasık agrısı ara ara giriyor akşam üzeri başladı

Ben 11.haftamdym vajinam bile agriyo normal diyo doktor kanama vs olmadgi sürece bebek buyudukce oluyormus

Benim 12 haftada da böyle olmustu sonraki haftalar yaşamadım 16+3 olduk tekrar başladı inşallah herşey yolundadır :palms_up_together:t2:

@Baharrrr merhaba aramıza hoş geldin :bouquet: 16 haftalık hamilelikte kasık ağrısı yaşamak oldukça yaygın bir durumdur. Bebek büyüdükçe ve rahim genişledikçe, bu bölgedeki bağlar gerilir ve bu da ağrıya neden olabilir.

1 Beğeni

Bnde 16.haftamdayım özellikle gece yatınca agrım cok oluyo uyanınca geciyo insallah normaldir​:pleading_face::pleading_face:

Bende 16 +2 haftadayım. Yaklaşık dört gündür özellikle sol kasık ağrısı ve arada bir iğne batması şeklinde bir acı yaşıyorum. Bebek büyüdükçe ve rahim genişledikçe bu ağrılar çok normalmiş. Bir bölgede aşırı yoğun ağrı oluşmadığı sürece endişe etme. Akşamları bacak arana ufak bir yastık koyarak uyu çok fayda göreceksin :smiling_face_with_three_hearts::pray:t2:

Hareketlerni hissediyor musunuz

Hareketlerini hissediyor musunuz

1 Beğeni

43 kilo ile hamile kaldım. Ben hissetmeye başladım. Lakin doktorum ile görüştüğümde 20.haftada ilk hareket hislerini bekleriz. Ama zayıf olduğun için hissetmen normal. Hissetsende hissetmesen de bu haftalarda önemli değil bebeğin sağlık durumu önemli sadece dedi. Her zaman hissetmiyorum. Ameliyathanede hemşire olarak çalışıyorum ve gün boyu ayaktayım bu yüzden fark etmiyorum. Ama ne zaman sırtıma yastık koyum otursam hafif geriye yaslansam mesaneye yakın bir kısımda böyle tuhaf bir hissiyat yaşıyorum. Böyle bir şey içimde kayıyor gibi hatta. Önce bağırsak hareketi falan sandım ama yok sanırım oğlum içeride biraz hareketleniyor

Bende iki üç gundur hafiften hisediorm ama cinsiyet hala ogrenemedik doktor anlayamadi

Bende 16 haftalığım bugün çok şükür cinsiyeti öğrendik kız darısı size inşallah​:smiling_face:

1 Beğeni

Benm önce erkge benzio dedi smdide kıza benzior ama emin deglm kordon var diyor devlet oldgu için böyle yaptığını düşünüyorm