Merhaba kızlar, yarın 15 haftalık olacam ama kusmalarım halen bitmedi. Mide bulantım olmuyor ama aniden kusmam oluyor. Bunu yaşan oldu mu? Acaba midemle alakalı başka bir sorun mu var diye düşünüyorum
Merhaba aramıza hoş geldin canım. Bulantı olmadan kusma olması benimde aklıma mide ile ilgili bir problem olduğuna inandırıyor. Doktora görün her ihtimale karşı.
Başından beri mi bulantı olmadan kusma oluyor yoksa son gunlerde mi oyle oldu? Benim 16 nın sonuna kadar devam etti bulantı kusmalar.13den sonra da epey azalma olmustu. Son 4-5 tanesinde bulantı cok olmadan cıkardım olduysa da cok az olmustur. Baslarda bulantı daha şiddetli oluyor bence.
Merhabalar nerdeyse aynı haftalarda aynı konudan bahsetmiştim burada, benim bulantılarım 20.haftadan sonra bitti şimdi 23.haftadayım fakat sabah kusmalarım ara ara devam ediyor bazen kahvaltı yapınca çıkarıyorum ama gün içindeki kusmalarım tamamen geçti çok az kaldı sabredin benim de çok canım yanmıştır bu konuda sizi anlıyorum
4.5 aylık olana kadar miğde bulantım olmadan istifra etttim sonra bi anda kesildi şimdide 6 aylığız miğde yanmalarım başladı sanırım bu hamilelik biraz zormuş
Benimde ozellikle yaglı gıda tukettigimde midem de yanma oluyor, drum gaviscon içebilirsin dedi. Cok kotu olursam iciyorum mecbur diger turlu yatırmıyor. Sizde drunuza danısın isterseniz.