15 haftalık bebeği hissetmek

Merhaba kızlar, biz 15+3 olduk. Şu 2 gündür bebeklerimi daha çok hissetmeye başladım. Ayakta ya da oturuyorsam kasıklarımda sırt üstü yatıyorsam göbek deliği civarına daha yakın hissediyorum. Benim gibi hissedenler bebeklerini nerede hissediyor acaba? İlk hamileliğimde 16. Haftada bebek hala göbek deliği hizama çıkmamıştı ve erken doğum riskim vardı sanki bu defa yukarı çıkıyorlar gibi ama ikiz oldukları için mi öyleler bilemiyorum bebeklerini bu hastalarda hissedenler nerede hissetiklerini yazabilir mi??

2 Beğeni

Ewet göbek deliğinden azcik aşağıda hissediyorum

1 Beğeni

Nerede hissediyorsunuz aşağıda mı göbek deliği civarında mı

14te minik minik hissetmeye başladım. 15+3üm göbek deliğimin hafif altında ama genelde gece hissediyorum gündüz uyuyo herhal benim velet :frowning: dünyaya gelincede öle olmaz umarım

1 Beğeni

Şu an normal o zaman hissettiğim yer. Yine aynısı olacak diye korkuyorum ilk hamileliğim çok zorlu geçmişti bebek hep aşağıdaydı.

1 Beğeni

İçim rahatladı olması gereken yerdeler sanırım :heart::heart:

1 Beğeni

Benim kızlarda öyle dün gece 4te solucan gibilerdi gündüz ses solukları çıkmıyor :smiley: Doğunca da anne karnında neyse öyle oluyorlar yandık biz

Şaka yapıyosun… doğuncada bu devam mı etçek…? Buarada geçen hafta kontrolüm vardı uyuyodu herhalde 0hareket sırtını dayamış tam ultrason probunun altına hiçbişi göremedik doktor karnımı oynattı filan tatlı bişiler yedim banamısın demedi hala cinsiyetini bilmiyoruz. Edinecekleri huyları ana karnında mı sahipleniyo bu veletler şimdi onumu diyon sen bana eğer öleyse doğum sorası gece uykusu haram bize :frowning: buarada beni perinatolojiye yönlendirdi salı günü tekrar gitçem

1 Beğeni

Evet endişe etmeyin. Zamanla daha da yukarı cikacaklar

1 Beğeni

%100 diyemem ama genel de nasılsa öyle oluyor :face_with_hand_over_mouth: Hayır olsun neden yönlendirdi

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :heart_eyes:

1 Beğeni

Merhaba bende 15+3 haftalığım kalp atışı gibi öok minik hissediyorum ama günde bir iki defa hissediyorum ve hissetmediğim zaman lardada çok stres oluyorum neden hareket etmiyor die hatta şu an uzanmış bekliyorum ama tık yok bi ikindi saatlerinde biraz kıpırdadı

1 Beğeni

Yawrus yatar pozisyondan oturur pozisyona geç kendini azcık öne ver karnında sıkıştı gibi olunca pıtpıt atıyo yatarkende yan tarafına dön bacaklarını karnına çek alanı daralınca gene pıtpıt atıyo buarada benle aynısın benimde 15+3 ve aramıza hoşgeldin

1 Beğeni

Şu an küçük olduğu için çok normal bu kadar hissetmen hatta çoğu kişi bu haftalarda bebeğini hissetmiyor bile o yüzden hiç endişe etme. :heart: Herşey yolunda :heart:

1 Beğeni

Bende 15te başladum hissetmeye ama hiç yukarda hissetmedim hep kasık bölgemde hissediyorum. Ayaktayken de hissettiğimi hatırlamıyorum, otururken çok çok nadir. Sırt üstü uzandığımda hareket ediyor sadece :slight_smile: 18. haftamız bitiyor yarın

2 Beğeni

Hoşgeldiniz aramıza :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon:

2 Beğeni

İlk hamileliğiniz mi benim ilk hamileliğimde de nadir hissediyordum 20ye kadar sonra sonra her hareketini hisseder oldum :smiling_face_with_tear::heart:

1 Beğeni

2 cı hamileliğim ilkinde geç hissetmiştim sindi 15+1 günlük olduk 14 haftada hissetmeye başlamıştım biz acıkınca çok haraketli oluyoruz :blush::blush::rose:

1 Beğeni

Evet ilk benimde :face_holding_back_tears: doktorum 22den önce çok bekleme diyordu hareket için, bebeğe ve anneye göre değişiyordur büyük ihtimalle :heart_eyes: bende hep hareket etsin istiyorum bağ çok farklılaşıyor çünkü :face_holding_back_tears::heart:

1 Beğeni

Hoşbuldum çok sağolun hepimizin hakkında hayırlısı

2 Beğeni