15+4 te ultrason da kız görünüp sonradan bebişi erkek çıkan anne var mı 🤗

13 te gittiğimde eski doktorum 17.haftada belli olur demişti. Yeni doktorum dün görüp söyledi :hugs:

3 Beğeni

Selamlar. Is yoldasimin bebisini 5 aya kadar oglan demisdiler, 5ci ayda kiz demisler​:joy:

3 Beğeni

Selammmm​:smiling_face_with_three_hearts:O zaman biraz daha beklemek lazım demek​:sweat_smile::smiling_face_with_three_hearts::hatching_chick: 19-20. Hafta detaylı ultrason a girince orda da kesin ve net olur sanırım

3 Beğeni

Bosver kiz olsun daha iyi soylari devam etmesin :joy::joy: hiicc gerek yok kiz iyidir iyi :smiling_face::smiling_face:

3 Beğeni

Kız çocuğun hali başkadır yaaa çok çok istedim rabbim nasip etmiş inşallah doğumunu görmekte nasip olur​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::hatching_chick::hibiscus::hibiscus::hibiscus:

4 Beğeni

Detaylı ultrasona kadar pek cinsiyet ifade eden şeyler almadım aslında ama insan hevesleniyor yine de alıyor :smiling_face: detaylı da kız dedikten sonra almaya başladık ama 31 hafta olduk hala daha soruyorum kız mı diye :sweat_smile:

2 Beğeni

Vallahi bilemedim şimdi :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: en iyisi bende detaylı ultrasonu bekliyim kıyafet için :person_facepalming::hatching_chick::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Ama kızdır yani bende de görür görmez söyledi, genelde istediğin şey olunca insan acaba gerçek mi diyor. @Betuesk de hala soruyo kız mı diye doktora aynı haftadayız :joy::joy::joy:

3 Beğeni

Ben 13. Haftada öğrenmiştim . 20 .haftada kesin olsun diye sordum erkek dimi diye evet demişlerdi . Detaylı ultrason da e erkek bu bebek dendi :rofl:

3 Beğeni

İnşallah kızdır hayırlısı ile ya Rabbim :hatching_chick::hatching_chick::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::hatching_chick::hatching_chick::hatching_chick:

2 Beğeni

Detaylı ultrason da da pekistireyim sevincimi ona göre çosacağım​:hatching_chick::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::confetti_ball::tada::tada::confetti_ball:

1 Beğeni

Doğurduğumda da soracağım tekrar cinsiyeti kız hocam eminiz son karar diimi diye :joy: İnsan gerçekten istediği olunca inanamıyor :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Benim annem de aynısını yaşamış abimde. Durumumuz yoktu, mecbur belli bir zamana kadar elbise giydirdim demişti. Bu yüzden ben doğana kadar emin olamamış kız olduğuma :sweat_smile:

4 Beğeni

Hadi yaaa :smiling_face: gülsen mi ağlasan mı valla garip durum Allahtan abim hatirlamiyor :smiling_face: @Betuesk

3 Beğeni