13 te gittiğimde eski doktorum 17.haftada belli olur demişti. Yeni doktorum dün görüp söyledi
Selamlar. Is yoldasimin bebisini 5 aya kadar oglan demisdiler, 5ci ayda kiz demisler
SelammmmO zaman biraz daha beklemek lazım demek 19-20. Hafta detaylı ultrason a girince orda da kesin ve net olur sanırım
Bosver kiz olsun daha iyi soylari devam etmesin hiicc gerek yok kiz iyidir iyi
Kız çocuğun hali başkadır yaaa çok çok istedim rabbim nasip etmiş inşallah doğumunu görmekte nasip olur
Detaylı ultrasona kadar pek cinsiyet ifade eden şeyler almadım aslında ama insan hevesleniyor yine de alıyor detaylı da kız dedikten sonra almaya başladık ama 31 hafta olduk hala daha soruyorum kız mı diye
Vallahi bilemedim şimdi en iyisi bende detaylı ultrasonu bekliyim kıyafet için
Ama kızdır yani bende de görür görmez söyledi, genelde istediğin şey olunca insan acaba gerçek mi diyor. @Betuesk de hala soruyo kız mı diye doktora aynı haftadayız
Ben 13. Haftada öğrenmiştim . 20 .haftada kesin olsun diye sordum erkek dimi diye evet demişlerdi . Detaylı ultrason da e erkek bu bebek dendi
İnşallah kızdır hayırlısı ile ya Rabbim
Detaylı ultrason da da pekistireyim sevincimi ona göre çosacağım
Doğurduğumda da soracağım tekrar cinsiyeti kız hocam eminiz son karar diimi diye İnsan gerçekten istediği olunca inanamıyor
Benim annem de aynısını yaşamış abimde. Durumumuz yoktu, mecbur belli bir zamana kadar elbise giydirdim demişti. Bu yüzden ben doğana kadar emin olamamış kız olduğuma
Hadi yaaa gülsen mi ağlasan mı valla garip durum Allahtan abim hatirlamiyor @Betuesk