15+4 te ultrason da kız görünüp sonradan bebişi erkek çıkan anne var mı 🤗

İlerleyen aylarda cinsiyeti son anda farklı söylenen annemiz var mi​:face_with_hand_over_mouth::hugs::hatching_chick:

4 Beğeni

Biz de bu haftalarda öğrendik kızımız olacağını . Ama hala her gittiğimde hocam kız dimi kesin diye soruyorum :sweat_smile:

2 Beğeni

Bende halen inanamıyorum :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

Bu arada kan uyuşmazlığı ile ilgili bişi dediler mi size . Benim kan gurubum B (-)

1 Beğeni

O haftada genellikle net çıkıyor

2 Beğeni

Eşinizin kan grubu nedir. Eğer eşinizin pozitifse 28. Haftanızdan önceki kontrolünüzde doktorunuza söylemeniz gerek. Doktorunuz da size indirect coombs diye bir test yapacak bu testin negatif çıkması gerekiyor. Negatif çıktıktan sonra size kalçadan bir iğne yapacaklar ama gittiğinizde yanınızda eşinizin kan grubunun olduğu bir belge istiyorlar (ben ehliyet fotokopisi götürmüştüm). İğneden sonra başka hastanelerde yarım saat kadar falan yatış veriyorlar. Ama bana iğneden sonra gidebilirsin dediler. Doğumdan sonra da bebeğin kan grubuna göre ya tekrar yapılacak bu iğne ya da yapılmayacak :smiling_face:

2 Beğeni

Eşimin pozitif benim negatif kan gurubum​:face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

2 Beğeni

Doktor ekranı açtığı gibi kız dedi :face_holding_back_tears::heart::hatching_chick:

2 Beğeni

Dediğim gibi doktora belirtin o sizi yönlendirir zaten. Yine sormak istediğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz :smiling_face:

2 Beğeni

Tamam çok teşekkür ederim :hibiscus::heart::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Bende 13. Haftada kızdı 16. Hafta erkek oldu

3 Beğeni

Benim arkadaşıma hep kiz demislerdi herseyini aldilar odasini hazirladilar pempe pembe herseyi doguma gitti erkekle döndü dogarken görmesem karisti diyecem ama benden cikan buydu dedi​:smiling_face::smiling_face: herseyi bastan yaptilar mecburen

3 Beğeni

15+5 olduk valla sonraki ayları beklesem iyi olur o zaman​:sweat_smile::smiling_face_with_three_hearts: Hemen kıyafet almayayım bebeğime :face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

@ezgi-y aman Allah’ım :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: aynı şey başıma gelmez umarım . Açtığı gibi ekranı kız dedi doktor sonra tekrar baktı kız dedi yine

4 Beğeni

O her zaman olmuyor nadir bi yanilma payi var oda arkadasimi bulmus :joy::joy: kiz olmasina sevindim Allah gönlune göre vermis :heart_eyes: @Flz

3 Beğeni

12.haftada kız dendi 16. Haftada erkek olduğunu söylendi banada

6 Beğeni

İki duyguyu da tatmış olduk :sweat_smile:

5 Beğeni

@ezgi-y amin amin amin cümlemizin gönlüne göre versin Allah inşallah :smiling_face_with_three_hearts::hibiscus::hatching_chick: Kendimi bildim bileli kızım olmasini çok isterdim çok şükür Allah’a. Zalım kocamın genlerinde genelde kız var kendi de tek erkek. Bir o yönden beni mutlu etti​:sweat_smile:

4 Beğeni

Güzel heyecanli bir durum vallahi :sweat_smile: bencede nettir ya 16. Haftaya ne kaldi ki​:hibiscus::hatching_chick::sweat_smile:

2 Beğeni