İlerleyen aylarda cinsiyeti son anda farklı söylenen annemiz var mi
Biz de bu haftalarda öğrendik kızımız olacağını . Ama hala her gittiğimde hocam kız dimi kesin diye soruyorum
Bende halen inanamıyorum
Bu arada kan uyuşmazlığı ile ilgili bişi dediler mi size . Benim kan gurubum B (-)
O haftada genellikle net çıkıyor
Eşinizin kan grubu nedir. Eğer eşinizin pozitifse 28. Haftanızdan önceki kontrolünüzde doktorunuza söylemeniz gerek. Doktorunuz da size indirect coombs diye bir test yapacak bu testin negatif çıkması gerekiyor. Negatif çıktıktan sonra size kalçadan bir iğne yapacaklar ama gittiğinizde yanınızda eşinizin kan grubunun olduğu bir belge istiyorlar (ben ehliyet fotokopisi götürmüştüm). İğneden sonra başka hastanelerde yarım saat kadar falan yatış veriyorlar. Ama bana iğneden sonra gidebilirsin dediler. Doğumdan sonra da bebeğin kan grubuna göre ya tekrar yapılacak bu iğne ya da yapılmayacak
Eşimin pozitif benim negatif kan gurubum
Doktor ekranı açtığı gibi kız dedi
Dediğim gibi doktora belirtin o sizi yönlendirir zaten. Yine sormak istediğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz
Tamam çok teşekkür ederim
Bende 13. Haftada kızdı 16. Hafta erkek oldu
Benim arkadaşıma hep kiz demislerdi herseyini aldilar odasini hazirladilar pempe pembe herseyi doguma gitti erkekle döndü dogarken görmesem karisti diyecem ama benden cikan buydu dedi herseyi bastan yaptilar mecburen
15+5 olduk valla sonraki ayları beklesem iyi olur o zaman Hemen kıyafet almayayım bebeğime
@ezgi-y aman Allah’ım aynı şey başıma gelmez umarım . Açtığı gibi ekranı kız dedi doktor sonra tekrar baktı kız dedi yine
O her zaman olmuyor nadir bi yanilma payi var oda arkadasimi bulmus kiz olmasina sevindim Allah gönlune göre vermis @Flz
12.haftada kız dendi 16. Haftada erkek olduğunu söylendi banada
İki duyguyu da tatmış olduk
@ezgi-y amin amin amin cümlemizin gönlüne göre versin Allah inşallah Kendimi bildim bileli kızım olmasini çok isterdim çok şükür Allah’a. Zalım kocamın genlerinde genelde kız var kendi de tek erkek. Bir o yönden beni mutlu etti
Güzel heyecanli bir durum vallahi bencede nettir ya 16. Haftaya ne kaldi ki