15+1 haftalık gebeyim kum

Kızlar 15+1 haftalık gebeyim idrar tahlili verdim idrarımda kum döküyorum çıktı ve değerim 118 iken 2 hafta sonra bugun verdim bu kez 212 çıkmış ve günde 3 lt su içmeme rağmen neden düşmüyor korkuyorum taş oluşmasından ne yapmalıyım??? :pensive: Gebeyken kum döken varmı veya neler yaptınız nasıl kırtuldunuz , bebişe bir zararı varmı ??? Yardımcı olursanız sevinirim

2 Beğeni

Keçmiş olsun arkadaşim allaha sığın hayırlısını iste,her şey iyi olucak inan.
Senin için internetde araştırdım şimdi oku istersen.
@Mervişanne

1 Beğeni

1 Beğeni

Ben hamileyken hiç yaşamadım ama 18 yaşında kum dökmüştüm. Ağrısını çok iyi bilirim.
Geçmiş olsun

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim canım evet maalesef bende araştırdım bol bu için diyorlar bende içiyorum ama 2 -3 hafta oldu geçmedi dua ediyorum :palms_up_together:t2: inşaAllah geçer

2 Beğeni

Canım ağrısı yok çok şükür ama kaşınma bazen oluyor :pensive: karın yanlarım ağrıyor bende diyorum bebek büyüyor ondan bilemedim ki doktora gidip geliyorumda bakalım :palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Bende üniversite zamanı taş düşürmüştüm. Hiç hatırlamak bile istemiyorum o dönemleri çok geçmiş olsun. Hamile olmasanız bir kaç yolu var ama hamile olduğunuz için sadece doktorunuzun önerdiği şeyleri yapın. Bana o zaman doktorum idrarını o kadar çok tut ki patlayana kadar demişti artık en son çare gidip yap demişti ve tabi ki ilaç vermişti o şekilde düşmüştü. Ama sizde bebek olduğu için idrarı çok aşırı tutmakta zararlı olabilir bol bol su icmekten başka ne yapılır bilmiyorum . İnşallah geçer bir an önce :pray:t2::smiling_face:

1 Beğeni

Amin arkadaşım Allah yardımcın olsun​:pray:

1 Beğeni