Kızlar 15+1 haftalık gebeyim idrar tahlili verdim idrarımda kum döküyorum çıktı ve değerim 118 iken 2 hafta sonra bugun verdim bu kez 212 çıkmış ve günde 3 lt su içmeme rağmen neden düşmüyor korkuyorum taş oluşmasından ne yapmalıyım??? Gebeyken kum döken varmı veya neler yaptınız nasıl kırtuldunuz , bebişe bir zararı varmı ??? Yardımcı olursanız sevinirim
Keçmiş olsun arkadaşim allaha sığın hayırlısını iste,her şey iyi olucak inan.
Senin için internetde araştırdım şimdi oku istersen.
@Mervişanne
Ben hamileyken hiç yaşamadım ama 18 yaşında kum dökmüştüm. Ağrısını çok iyi bilirim.
Geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim canım evet maalesef bende araştırdım bol bu için diyorlar bende içiyorum ama 2 -3 hafta oldu geçmedi dua ediyorum inşaAllah geçer
Canım ağrısı yok çok şükür ama kaşınma bazen oluyor karın yanlarım ağrıyor bende diyorum bebek büyüyor ondan bilemedim ki doktora gidip geliyorumda bakalım
Bende üniversite zamanı taş düşürmüştüm. Hiç hatırlamak bile istemiyorum o dönemleri çok geçmiş olsun. Hamile olmasanız bir kaç yolu var ama hamile olduğunuz için sadece doktorunuzun önerdiği şeyleri yapın. Bana o zaman doktorum idrarını o kadar çok tut ki patlayana kadar demişti artık en son çare gidip yap demişti ve tabi ki ilaç vermişti o şekilde düşmüştü. Ama sizde bebek olduğu için idrarı çok aşırı tutmakta zararlı olabilir bol bol su icmekten başka ne yapılır bilmiyorum . İnşallah geçer bir an önce
Amin arkadaşım Allah yardımcın olsun