14 Şubat'ta beklentin ne?🥰

14 Şubat’ta kızlar 3 ayrılır…

Çiçek alanlar…

Yüzük ve hediye alanlar…

Zıkkımın kökünü alanlar…:rofl::joy::rofl::joy:

Sen hangisisin???:rofl::joy:

10 Beğeni

Zıkkımın kökünü kendim istedim :face_with_spiral_eyes: eşim sordu ne istersin diye bende bir jest yapayım dedim sen benim tek birgün değil her gün sevgilimsin getek yok dedim :rofl:

5 Beğeni

Bekarken canımın her istediğini alır yer giyer gezerdim ama evlendikten sonra hesap kitap başladı. Döner alcam mesela diyorum bir dönere o kadar verceğime evime bunu alırım ya da tavuk aşır kendım daha vok yapar yerim sizde de öyle mi :slightly_smiling_face:

4 Beğeni

Ya yerine göre. Bazen acımam yerim. Bazen de evde yaparım yerim derim :rofl: zaten çok arada yeriz biz de dışarda.

3 Beğeni

Bi beklentim yok şuan sadece biran önce cinsiyetimizi öğrenmek istiyorum

1 Beğeni

14den şubattan önce öğrenirsem şayet bi balon patlatırım artık bende :joy::joy: yeter ona inşallah gönlümden geçen olur sağlıklı olsun da

1 Beğeni

Ben hicbirsey beklemiyorum cunku sevmiyorum bqna göre tanışma ve dogum gunleri daha onemli

1 Beğeni

Bir şik daha var biz sevgilimiyiz evliyiz :smiley:

2 Beğeni

En iyisi valla bir yatırım aracı oluyor resmen :hugs:

Allah seni ne yapmasin kız işte birşey sevginiz baki zaten bana soracak var yaaa

Aynı ben bende öyleyim :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: ama bir şey söyleyeyim mi biz bu yüzden bazen kaybediyoruz işte

1 Beğeni

Onlara sorarsan bizden geçti onlar derler​:rofl::joy:

1 Beğeni

Biz Azerbaycanlılar altın heveskarıyız​:rofl::rofl: ben de ben de ben dee​:heart_eyes:

1 Beğeni

Bence karşılıklı olmalı ya küçükte olsa hediye alınmalı zaten bayanlar küçük hediyeden mutlu olan varlıklarız​:see_no_evil:

2 Beğeni

Acımayacan diyon yani :grin: ya ayda 1 kere yemege cıkartınca bana yetiyo ama ne bileyim

2 Beğeni

Ayda bir kere bizde çıkıyoruz yemeğe ama acıma valla bak ama aşırıya da kaçma

1 Beğeni

Bizim evlilik dogum gunu 14 şubat hepsi kışın çalısmadığı için yaz günü tek bi hediyeyle kutlanir oda muhakkak altın olur :star_struck: ben ona bisey almam tabiki :laughing:

2 Beğeni

Şanslısınız maşallah :smiling_face_with_three_hearts:

Oğlumun 13 subat doğum günü benim 14 subat dogum günüm ayni zamanda sevgililer günü valla Oğlum 9 yaşında dogdugundan beri benim dogum günü yalan oluyor. Malum herseyde o gün 5 katina cikiyor ne bilim bir beklentim de yok istemiyorum. 32 haftalik oldum kizimda mart ayinda dogucak eşimde nisan yani 3 ay iptaliz​:joy::joy::joy:

1 Beğeni

Zıkkımın kökünü alanlar grubundanım :roll_eyes:

3 Beğeni