14 Şubat’ta kızlar 3 ayrılır…
Çiçek alanlar…
Yüzük ve hediye alanlar…
Zıkkımın kökünü alanlar…
Sen hangisisin???
14 Şubat’ta kızlar 3 ayrılır…
Çiçek alanlar…
Yüzük ve hediye alanlar…
Zıkkımın kökünü alanlar…
Sen hangisisin???
Zıkkımın kökünü kendim istedim eşim sordu ne istersin diye bende bir jest yapayım dedim sen benim tek birgün değil her gün sevgilimsin getek yok dedim
Bekarken canımın her istediğini alır yer giyer gezerdim ama evlendikten sonra hesap kitap başladı. Döner alcam mesela diyorum bir dönere o kadar verceğime evime bunu alırım ya da tavuk aşır kendım daha vok yapar yerim sizde de öyle mi
Ya yerine göre. Bazen acımam yerim. Bazen de evde yaparım yerim derim zaten çok arada yeriz biz de dışarda.
Bi beklentim yok şuan sadece biran önce cinsiyetimizi öğrenmek istiyorum
14den şubattan önce öğrenirsem şayet bi balon patlatırım artık bende yeter ona inşallah gönlümden geçen olur sağlıklı olsun da
Ben hicbirsey beklemiyorum cunku sevmiyorum bqna göre tanışma ve dogum gunleri daha onemli
Bir şik daha var biz sevgilimiyiz evliyiz
En iyisi valla bir yatırım aracı oluyor resmen
Allah seni ne yapmasin kız işte birşey sevginiz baki zaten bana soracak var yaaa
Aynı ben bende öyleyim ama bir şey söyleyeyim mi biz bu yüzden bazen kaybediyoruz işte
Onlara sorarsan bizden geçti onlar derler
Biz Azerbaycanlılar altın heveskarıyız ben de ben de ben dee
Bence karşılıklı olmalı ya küçükte olsa hediye alınmalı zaten bayanlar küçük hediyeden mutlu olan varlıklarız
Acımayacan diyon yani ya ayda 1 kere yemege cıkartınca bana yetiyo ama ne bileyim
Ayda bir kere bizde çıkıyoruz yemeğe ama acıma valla bak ama aşırıya da kaçma
Bizim evlilik dogum gunu 14 şubat hepsi kışın çalısmadığı için yaz günü tek bi hediyeyle kutlanir oda muhakkak altın olur ben ona bisey almam tabiki
Şanslısınız maşallah
Oğlumun 13 subat doğum günü benim 14 subat dogum günüm ayni zamanda sevgililer günü valla Oğlum 9 yaşında dogdugundan beri benim dogum günü yalan oluyor. Malum herseyde o gün 5 katina cikiyor ne bilim bir beklentim de yok istemiyorum. 32 haftalik oldum kizimda mart ayinda dogucak eşimde nisan yani 3 ay iptaliz
Zıkkımın kökünü alanlar grubundanım