14 haftalık hamileyim vajina mantarı oldum hastaneye gidemem malum resmi tatil evde neler uygulayabilirim? Kaşıntıdan mahvoldum
Ne kadar dogru bilemem fakat bende 3 aylikken oldum yurtdisinda tatikdeyken, kendi doktoruma sormustum ve bana bir eczaneden danisarak fitil alabilecegimi soylemisti, kullandim, fakat heray tekrarliyor malesef gecmiyor suan 7 aylik hamileyim hala enfeksiyonum var simdide krem verdi bir ise yarayacagini sanmiyorum surekli tekrarliyor
Hamilelikden öncede öyle sikayetlerınız varmıydı
Bende 3 aylıken olmusdum doktorum 7 günlğk fitil vermisdi gecdı dahada tekrarlamadı , sizde ayriyeten akındı ve kötü koku varmı ?
Cok agir bir koku yok fakat acik yesil akintim var
Vajinal krem yazdi fakat esim sagolsun bayram oncesi 1 gun kala almayi unuttu tekrar yazdiricm ise yarayacagini hic sanmiyorum hep gecici cozumler, oluyor
Hoşgeldiniz aramıza Gebeliğiniz hayırlı olsun
Bence bir acile gidin. Ordan ilaç yazabilirler
Merhaba bende ayni durumdayim 23 haftam fitil kulandim gecdi yine geldi puturlu yedil akinti ne onerirsiniz
Mucize Anne’ye hoşgeldiniz Gebeliğiniz hayırlı olsun
Hazir konusu acilmisken bende bisi sormak istiyorum
Normalde hafif nemlilik oluyor camasirimda ama yürüyüş, gezme vs durumlarinda çamaşırım asiri derece de islaniyor bu normal mi yoksa mantar belirtisi mi
Gebelikte akıntı yoğunlaşabiliyor. Normal. Eğer ağrı, kaşıntı ya da kötü koku yoksa korkmayın
Yok canim ne kasinti ne koku ne baska bisi, durumun normal olmasina sevindim
Acile falan gidin ilaçsız geçmiyor
En son doktorum zalain fitil yazdı bu gun kulandim biraz hafifledi amma yine kaşınti akınti var. Malesef