14 Haftalik hamilelikte Mantar tedavisi

14 haftalık hamileyim vajina mantarı oldum hastaneye gidemem malum resmi tatil evde neler uygulayabilirim? Kaşıntıdan mahvoldum

Ne kadar dogru bilemem fakat bende 3 aylikken oldum yurtdisinda tatikdeyken, kendi doktoruma sormustum ve bana bir eczaneden danisarak fitil alabilecegimi soylemisti, kullandim, fakat heray tekrarliyor malesef gecmiyor suan 7 aylik hamileyim hala enfeksiyonum var simdide krem verdi bir ise yarayacagini sanmiyorum surekli tekrarliyor :frowning:

Hamilelikden öncede öyle sikayetlerınız varmıydı

Bende 3 aylıken olmusdum doktorum 7 günlğk fitil vermisdi gecdı dahada tekrarlamadı , sizde ayriyeten akındı ve kötü koku varmı ?

Cok agir bir koku yok fakat acik yesil akintim var :frowning: Vajinal krem yazdi fakat esim sagolsun bayram oncesi 1 gun kala almayi unuttu tekrar yazdiricm ise yarayacagini hic sanmiyorum hep gecici cozumler, oluyor :frowning:

Hoşgeldiniz aramıza :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :cherry_blossom:

Bence bir acile gidin. Ordan ilaç yazabilirler

Merhaba bende ayni durumdayim 23 haftam fitil kulandim gecdi yine geldi puturlu yedil akinti ne onerirsiniz

1 Beğeni

Mucize Anne’ye hoşgeldiniz :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :tada:

Hazir konusu acilmisken bende bisi sormak istiyorum :see_no_evil: Normalde hafif nemlilik oluyor camasirimda ama yürüyüş, gezme vs durumlarinda çamaşırım asiri derece de islaniyor bu normal mi yoksa mantar belirtisi mi

1 Beğeni

Gebelikte akıntı yoğunlaşabiliyor. Normal. Eğer ağrı, kaşıntı ya da kötü koku yoksa korkmayın :blush:

Yok canim ne kasinti ne koku ne baska bisi, durumun normal olmasina sevindim :blush:

Acile falan gidin ilaçsız geçmiyor

En son doktorum zalain fitil yazdı bu gun kulandim biraz hafifledi amma yine kaşınti akınti var. Malesef