14 haftada cinsiyet belli olmadı ne zaman olur acaba
16 dan sonra daha net söylüyorlar bir daha ne zaman gideceksin randevuya o zaman gösterirse belli olabilir her bebeğin gösterdiği hafta değişebiliyor benim 14 haftada göstermedi haftaya randevum var 18. Haftanın içinde olucaz gösterir mi bilmiyorum bu arada aramıza hoşgeldin
Bende 14 +4haftaligim doktoruma sordum . Cinsiyetini suanlik icin erken 16 haftasinda belli olur dedi.
Çok teşekkür ederim valla çok sabırsızım ilk gebeliğim 2 hafta sonraya randevu alcam 16 haftalık olcaz o zaman inşallah belli olur
Siz ne zaman gitmeyi düşünüyosunuz acaba
İnşallah gösterir
İnşallah sizinki de gösterir ben çok merak ediyorum
Bende 14 haftalığım 12 haftalıkken belli olmayacağını bildiğim halde bı ihtimal diyerek sordum doktora daha küçük dedi 1 ay sonraya randevu al demişti 14 olduk 2 hafta sonra giderim bende bu sefer belli olmuştur diye düşünüyorum bide kendilerini göstermeleri var umarım gösterirde bende öğrenirim çünkü çok merak ediyorum erkek diye hissediyorum ama yinede merak ediyorum
Ben 2li tarama testi oldum . Onun sonuclari icin gidecegim . Tam 16 haftalikken bebek kendini gosterirse cinsiyetini ogrenmis olurum . Ardindan da 3lu tarama yapacak dok.
Valla benim doktorum yoktu onun yardımcısı gibi bişey vardı orda o ultrason da baktı görünmüyo dedi belkide anlamamıştır sizde gidin bence doktorunuz iyiyse görür
Etraftaki herkes erkek diyo ama ben niyeyse kız hissediyorum
İkili tarama testi için kaçıncı haftada gittiniz ben 14 haftalığım diye test yapmadılar günün geçmiş dediler
13 ĥaftalikta gittim.
Bende 14 haftalık oldum ama 2 li test yaparken cinsiyetini %80 kemik yapısına göre erkek dedi doktor sonraki kontrolüm 4 haziranda o zaman cinsiyeti tam belli olur o zaman netleşir dedi doktor hayırlısı bakalım
14+3 haftadayım Bende bu hafta ikili testin sonucu içim gittim cinsiyetini sordum daha erken dedi doktor 18 haftada gel o zaman net birşeyler söyleyebilirim dedi banada
Anladım ben bi hafta geç kalmışım
Ayy hadi hayırlısı inşallah gönlünüze göre olur
Aslında erken de değil çoğu kişi bu haftalarda öğreniyo
Ben 15 haftalikken öğrendim
Cinsiyeti ne peki doktor bana bu haftalarda erkek kendini gösterir dedi