14 haftada cinsiyet

Dün devlet hastanesine gittim kontrole ,14 haftalık olmasına ragmn cinsiyet hakkında birşey söyleyemem 2-4 hafta sonra görüştüğümüzde söylerim dedi . Bi tahmn de mi yok dedim yok söyleyemem dedi .Odaya 3-4 kişi aldıgı için ilgilenmedi bile hiç memnun kalmadım . 14 haftalıkken cinsiyet öğrenilmezmi ? Yani daha erken mi ?

Bizim doktorumuz 12 haftalikken erkek gibi demişti 15. Haftada devlette %70 kiz dedi bugun 17.haftada kendi doktorum kesin erkek dedi

13+3 de öğrendim 15+2 de yine sordum hala kız :joy:

2 Beğeni

Genelde 16. haftadan sonra net şekilde söylüyorlar. Üzülmeyin ya da özel hastaneye gidin isterseniz :blush:

Çok değişikmiş sizinki :sweat_smile::sweat_smile: devlete çok güven olmuyor anlasılan ben 2 hafta bekleyip özele devammm ediyim :two_hearts:

1 Beğeni

Dogrudur az daha beklemek en iyisii :smiling_face:

Keşkee banada kız dese hep kız dese sonuna kadar kız deseeeee :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

2 Beğeni

Yaaa çok mu istiyorsun :face_holding_back_tears:

İlk hamileliğimde 13-14 haftalıkken net şekilde öğrenmiştim bunda bekleyecem herhalde :weary: neyse geç olsun güç olmasın kız olsun inşallah :pray: :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Evet ilki erkek ikinci kız olsun hamişlik serüvenini tamamlayım çok istiyorum bide ailemizde kız çok az :joy: kız olsun istiyorum kokoş süsleyim çıtı pıtı ayyy Allah herkesın gönlüne göre versin ama inşallah kızım olurr :heart:

2 Beğeni

Bişy söyleyemem mi demekki bişeyler tahmin etmiş ama tahmin etmesine rağmen sana söyleyebilir sanki tahmin etmiş gibime geldi sende ona gitme bence devletten başka bir doktora gorun Evet cinsiyet erken ama bna 14 haftalık tahmin erkek gibi görünüyor dedi

Ben ilk cinsiyetle ilgili konuştum söyleyemem dedi bende dedim bi tahmn yani kıza benziyor erkeğe benziyo falan desin istedim ama hiç azarladı gibi yani kan tahlili istedi bende yaptırmadım sinirlendim çıktım . Oğlumu da erken öğrenmiştim ama bu bebişi bekleyecez anlaşılan :two_hearts:

Benimde aynı ilk hamileliğim ama torunlar hep erkek

Vla canm şuanki doktorlar kendini bişi sanıyor ve azarlıyor halbuki bizler sayesinde kazanıyolar bnce ona gitme bni de azarlayan bı doktor oldu degiştırdm şuan m memnunum aşırı ilgili

Aynen canim bekle bence de. Saglikli olsun da kiz erkek fark etmez:)

Evet bende değiştircem. Aslen Kayseriliyim ordaki doktorum çok çok iyiydi eşimin işinden dolayı Hataydayım doğru düzgün hastane de doktorda kalmadı . Düzgün bi doktor bulup son ayıma kadar düzenli gitmek istiyorum :innocent:

Allahım sağlıkla kucagımıza aldırsın yavrularımızı :slightly_smiling_face:bekleyip görecezz

1 Beğeni

Ah inan bizimde öyle :smiling_face: ilkim erkek ikincide erkek olursa erkek nufüsu +1 olacak :hear_no_evil::see_no_evil:

1 Beğeni

Ay inşallah rabbim gönlüne göre versin :purple_heart:

1 Beğeni

Aynen canım ya çok iyi olur en azından iyi bi doktor olursa insanla doğru düzgün konuşunca hem çok iyi hastanye gidince oradaki bayanlara söyle nasil bir doktor ilgili fln mı ona göre devamlı ona git :blush: :heart: