14 haftalık gebeyim surekli kanamalarım oluyor hafta da 2 kere her seferinde bebek iyi gunde 2 doz progestan igne ol yat ve kalkma diyorlar sürekli adetli gibiyim kanama artınca gidiyorum doktora dün ögle gittim bebek iyi kanama azalmış yat dinlen denildi. Aksama dogru sag kasıkda sertlik oldugunu farkettim normalmidir çünkü hastaneye 13 de gittim 5 6 gibi farkettim
Neden hastanede yatışını yapmıyorlarki yakından takip etseler daha iyi olmaz mı
O kanamalri ben cok gordum her dafasinda kendim evde pogstron iynemi yapdim 31 hafdama kadarda filtresin kulandim bazen oldu ki sanki adet oluyorum oyle geldi kan hemen iynemi yapdim karininmin sertleşmesde oldu bazen
Bende öyle bir dönemden geçtim doktor ne dediyse yaptım şimdi elhamdülillah iyiyim durumum iyi 35 haftalık olduk şuan bende oksapar iğne, Protestan iğne, Protestan fitil, Duphaston,korasprin ve daha birkaç ilaç daha ama hep yattım kalkmadım taki 4 aylığı devirene kadar
Bugun gittim simdide rahim agzıni kisa olctum doktkruna git dedi acilde
Yatıyorum sonra taburcu ediyorlar anlamıyorum
Gittim acile simdi de diyor ki senin rahim ağzını kısa ölçtüm bir doktoruna gorun
Ben artık okadar sasridim ki kanama sanki benim normalim okadar kötü hissediyorum ki simdide doktor aksam acilde senin rahim ağzı kısalığın var dedi