14.hafta bayıldım

Dün dışardayken bayıldım. Bugün evde aynı hissi tekrar yaşıyorum sanki bayılacakmışım gibi hissediyorum. Karın ağrım ve içimde değişik bi bulantı hissediyorum. Evde tekim biraz da korkuyorum. Böyle bişey yaşayan var mı?

Yanında durcal biri yokmu tansiyon kontrolü yap

Tansiyon düşüklüğü yaşıyorsundur azar azar sık sık bişeyler yemeye çalış aç kalmamalısın bol su tüket istirahat et ayaklarının altına yastık koyarak uzan dinlen

Bende de var o his dışarı yanlız pek çıkmıyorum duşa da yanlızken çok girmiyorum girersem de muhakkak girmeden bol su içiyorum bişeyler atıştırıyorum öyle giriyorum . Doktorunuza danışın isterseniz. Bende evde yanlızım ilk gebelik bir de mümkün mertebe kendimi yormadan sakin sakin iş yapıyorum genel toplama falan o da evi . Eğer genel temizlik gibi olacaksa hafta sonu eşim evde olduğunda ondan yardım istiyorum . 17 haftalığım başından beri yaşıyorum ara ara o bayılma hissini sakinleşmek için uzanıyorum ayaklarımı kaldırıyorum destekle biraz dinleniyorum uyku zaten bastırıyor . Dinlenmene bak tavsiyemdir

Benim de ilk gebeliğim insan ister istemez korkuyorum. Tavsiyeler için çok teşekkür ederim sağlıkla​:heart: