13 haftaya girdim yenice cinsiyet ögrenebilirmiyim

Kızlar cuma günü 13. Haftaya girdim pazartesi dokatara gidicem sizce ögrenebilirmiyim cinsiyeti

2 Beğeni

Bebeğinize bağlı gösterirmi göstermez mi cinsel organı tam oluştu mu oluşmadı mı :grin::grin: inşallah gösterir öğrenen çok kişi var erken

2 Beğeni

İyi bi doktora git derim en azından renkli ultrasona

1 Beğeni

İnsallah çok saolun

1 Beğeni

Doktara çok iyi allahtanki o konuda biraz şanşlıyım​:blush:

1 Beğeni

13+4 bizimkide benimde geçtiğimiz cuma doktorum erken dedi öğrenmek için ve bakmadı.12. haftamda da gitmiştim yine bir kaç tahlil sonucu için bakmasını istedim yine erken demişti,fakat burada 12. haftasında öğrenenler var. :woman_shrugging:t2:

1 Beğeni

Bende 13 haftalıkken öğrenmistim utangaç degilse neden olmasın :grin:

1 Beğeni

Tahmin olarak söyleyecektir ben de heyecanlandım :smile:

1 Beğeni

Bence öğrenebilirsiniz doktorunuz iyi ve makinalar çok eski değilse :blush::star_struck:

1 Beğeni

Ben ogluusmu 12 hftada ogrenmistim şuan 13 hftada gittim göremedim dedi her çocuk farklı galiba 17 ye kadarda çağırmadi bı sorun yok diye kesin öğrenirim heralde :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Bebiş kendini saklamış :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

İnsallah öğrenbilirm

1 Beğeni

Bazı bebekler gösteriyor bazıları da sürpriz geliyor inşallah gösterir :heart:

Bugun gosterdi erkekmis​:blue_heart::crown:

4 Beğeni

Gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallah :heart:

1 Beğeni

Amin inşallah Çok teşekkür ederim :heart::bouquet:

Ben de bugün gittim 12+5 dedi. Cinsiyet için çok erken görünmez dedi ama 12 de göruluyor genelde.

1 Beğeni

Bazı bebekler sürpriz yapıyor ailelere :joy:

Sen de Benim gibi olmuşsun herkese tahmin yapıyor bir bana nasıl olmadı kesin olmasa da en azından fikirlerini söyleseler keşke :sweat_smile: Nasipte yok sanırım bana da ne özel ne devlet tahminde bulundu

1 Beğeni

Arkadaşım senin ki sana vebize sürpriz olarak gelecek :joy:

1 Beğeni