Kızlar bugün biz 13. haftamızdayız. Ve ben ilk dün olmak üzere bugünde karnımda bi şeyler hissettim. Dünkini herhalde ben yanlış hissediyorum demiştim ama bugün bi kaç kez böyle titreşim gibi hissettim. Siz bu haftalarda hissetmiş miydiniz? Yoksa bende mi bi anormallik var.
Gaz olabilir canım onun dışında en erken 16 haftada hissediliyor o da kelebek çırpınışları gibi daha ilerleyen zamanlarda dahada netleşiyor canım
Bebeği hissettim gibi ama daha çok. Çünkü afedersiniz öncesinde de gazım vardı ama hiç böyle olmamıştı. Birden bire oldu.
Olabilir canım titreşim gibi çırpınti gibi normal bünyeden bünyeye değişir
Yaane tatli insallah bebde 13 hafta hissederim keyfini çıkart
Nadir de olsa bu haftalarda duyan var
Ben de hissettim iki gebeliğimde de
Hayırlı olsun
Çok güzel bi his. İnşaAllah hissedersin sende. @Feyza9
Sanırım zayıf olduğum için hissediyorum. @Cansu
Ay tek değilmişim demek ki. Ama çok güzel bi his. Sanırım ilk kez hamiş olduğumu bu kadar iyi hissettim. @NURAN
Merhaba güzel hamişler Bende 13+6 haftalığım kusmam hiç yok ama hep bir afedersiniz öğürme var. Hele bu haftalarda daha şiddetlendi. Hatta bu sabah öğürme sonrası resmen mide suyu geldi. Normal mi? bir korkmadım değil.
Sabahları mide boş olduğu için öyle oluyor. Ben her gün yaşıyorum. Doktorlar normal olduğunu söylüyor. Hiç korkma
Normal arkadaşım
İnşaAllah sağlikla alırsınız kucağınıza miniğinizi. Günlerimiz çok yakınmış. @Kübü
Amin tüm herkesin, benimde sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun
Ben de bu gün 13 haftalık oldum şuana kadar hiç bişey hissetmedim ama artık hissetmek istiyorum
Bende bi kez hissettim ama bi daha hissetmedim. @zhr