Ben şuan 13.haftadayım biraz tabi zorluğu var
Ben de bugün 13.haftaya girdim bel ağrılarım var o zorluyor bi de çok çabuk yoruluyorum
12 haftada bir grip geçirdim 13 haftaya girişiminde 4 gündür aralıksız başım ağrıyor uyuyorum uyanıyorum uyandığım saniye başlıyor böyle olan oldu mu önerisi olan varsa yazarsa sevinirim
dün ikili tarama sonucunu aldım temiz çıkmış çok şükür birde cinsiyeti öğrendik nasşpse oğlumuz olacak ![]()
Kimler kaç kilo aldı, göbeğiniz çıktı mı ,ne durundasınız?
demiştiniz siz ama göbeğim çıktı diye erkek bebeklerde göbek daha çabuk çıkıyormuş. Bende test sonucunu bekliyorum Benimde göbeğim çıktı bulantı da yohhhh ha bire yiyyyom ![]()
Aynı şeyleri yaşıyoruz
3 kilo aldım ben normalde zayıfım sürekli canım bişeyler istiyor
öncesinde mide rahatsızlığından 4 yıl çektim bi bucuk yıl hergün bulantı yaşadım en büyük korkum gebelikte bunu yaşamaktı çok şükür olmadı sizin kaç haftalık oldu doktorunuz cinsiyey tahminde bulunmadı mı?
- haftadayız fetal dna sonucu bekliyorum ben Doktor bişi demedi malum kücük Hamilelik oncesi bende o kadar çok kusardım kii… Erkek bebeklerde bulantı az oluyor diyorlaarrrrr bilemiyorum bakalım
ama gönlümden de kız geçiyor ne yalan söyleyeyim. Hayırlısıyla gelsinler de
10 . Haftaydı devlete gidiyorum ama sağolsun doktorum çok ilgili 10. Haftada çok erken ama erkeğe benziyor demişti 13 te net gördük