13 . Hafta

Selamlar. Su içe bilmek için ne yapa bilirim​:face_holding_back_tears: Ve Yediyim her şey bana kilo olarak dönüyor 8 kq aldım bile napimmm

1 Beğeni

Suya aroma katın limon koyun veya varsa yeşil nane öyle olunca daha iyi içiliyor sade su mide bulandırıyor

Denerimm çok teşekkür ederim​:face_holding_back_tears: Tansiyon az diye limon çok kullanamıyorum

Biyük bir şişe doldurup hep yanınızda bulundurabilirsiniz biz böyle yapıyoruz :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

En iyisi kaliteli bir motivasyon matarası :rofl: su içme isteğimi artırıyor.

1 Beğeni

Suya salatalık atabilirsiniz tat versin diye bir iki yaprak nane atabilirsiniz kabuk tarçın da ekleyebilirsiniz ben şahsen öyle yapıyorum nane, salatalık, çubuk tarçın ve limon ekliyorum motivasyon suluguma

1 Beğeni

Ekmeği azaltın ya da tahıllı ekmek yiyin. Suyu meyvelerle tatlandırıp içebilirsiniz :blush:

1 Beğeni

Geçmedimi 13 haftada bulanti sizin bende 13 uncu haftayi iple çekiyorum biter belki diye​:joy::joy::joy:

1 Beğeni

Ben şuan 13. haftadayım, maalesef ki hala devam ediyor benim​:woman_facepalming:t2:İnşallah sizin bu kadar sürmez​:pray:t2:

Diyer ikisinde sürmedi bu da son damizlik olacak zaten unutulmsz bir gebelik yaşatip supriz olursa bilemem tabi​:joy::joy:

1 Beğeni

Bulantı geçti de su tüketme isteyim olmuyor :face_holding_back_tears: