13+5 bebeğimi kaybettim

15 gün hafif lekelenme bazen kanama yaşadım ve su an bebeğimin öldüğünü öğrendim

4 Beğeni

Başınız sağolsun :pleading_face:

Çok üzüldüm, Allah sabır versin :pleading_face::heart:

3 Beğeni

Basin sagolsun cok uzuldum

3 Beğeni

Başınız sağolsun rabbim acınızı dindirsin :palms_up_together::pensive:

2 Beğeni

Bebeklerin ardından duyulan üzüntüyü anlayamam ama acınızı anlamaya çalışıyorum Başınız sağ olsun

4 Beğeni

Allah dayanma gücü versin başınız sağ olsun

3 Beğeni

Çok üzüldüm, Allah sabır versin… Başınız sağ olsun :pensive:

3 Beğeni

Ah başınız sağolsun o size öbür tarafta şefaatçi olacak :cry:

4 Beğeni

Basiniz sagolsun Allah acisini dindirecek bir evlat daha versin her evlatin yeri ayri acisi gecmez ama dinmesi icin Allahim tez zamanda evlat nasip etsin.amin

3 Beğeni

Başınız sağolsun rabbim bir daha yaşatmasın​:pleading_face:

3 Beğeni

Başınız sağolsunRabbim sabır versin.Allah tez zamanda bir evlat nasip etsin :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

2 Beğeni

Başınız sağolsun, çok üzgünüm şuan… Rabbim en yakında yeniden nasip etsin inşallah​:pray:t2::smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Başınız sağ olsun .Rabbim en kısa ve en hayırlı zamanda sağlikli bir evlat nasip etsin insallah .:palms_up_together:

2 Beğeni

Rabbim acinızı hafifletsin, tez vakitte sağlıkla kucağınıza alabililexegini evlat nasip etsin inşallah

2 Beğeni

Basın sağolasın canım bacım kalbini daraltma vardır bir hikmet çok zor olacak ağlayacaksın üzüleceksin ama toparlan olur mu sana canını sıkma diyemem çünkü canın çok sıkılıyor ama önce Allah sonra bizler seninleyiz kalbini ferah tut yine nasip olur Allah’ın izniyle :heart::palms_up_together:t2:Dualarım seninle

2 Beğeni

Şuan ben de böyleyim sürekli kanama yaşıyorum seni çok iyi anlayabiliyorum benim de bir kaybim olmuştu sen dua et Allah’ın izniyle vir daha nasip olur ve hayırlısıyla sağlıgiyla kolaylığıyla kucagina alırsın

2 Beğeni

Önce ilac verip bekleyecekler sonra kürtaja alacaklar dua edin arkadaşlarim pek iyi hissetmiyorum

1 Beğeni

Rabbim yardımcın olsun dualarımız seninle

2 Beğeni

Dualarimiz seninle :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

2 Beğeni

Rabbim yerini doldursun İnşallah çok zor yaşadım biliyorum insanlardan uzaklaştım rabbime yöneldim rabbim üstüne birtane daha nasip etti inşallah yeni yıl sana sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin gönlüne göre versin bol bol dua et :face_holding_back_tears::cherry_blossom:

1 Beğeni