13+4 haftalık gebelik bebek için hazırlığa erken mi♥️🐣

13+4 haftalık olduk bebeğimle . Kumandalı beşik 1 kutu hastane çıkışı kıyafet 10 parça. Ve göğüs pompası aldım . İyi mi yaptım bilemedim. Başka ne almalıyım alınacaksa :palms_up_together:

5 Beğeni

Bebiş için birazcık erken sanki hazırlıklar heyecanlı annesiii :star_struck::star_struck::star_struck: Ama neyseki çok güzel şeylerle başlamışsınız :smiling_face_with_three_hearts:

Sonraki alışverişinize bebek arabası ile devam edebilirsiniz ama bence azıcık daha bekleyin. İlk etapta bunlar gayet yeterli :heart:

3 Beğeni

Cinsiyetini ogrene bildinmi arkadaşim.
Bence daha erken davranmışsın​:innocent:
Uzmanlar 25 haftadan sonra almayı oneriyor.
Bende oyle yapmıştım.:innocent:
Sağ salim giysin bebişlerimiz inşallah . @Flz

1 Beğeni

Valla beşik dışında ben de ikisinden de aldım :face_with_hand_over_mouth: indirimde yakalamışken bazı şeyleri almakta yarar var. Ben hastane çıkışı dışındaki kıyafet alışverişini biraz daha ilerleyen aylara bırakıyorum kilosuna bakarak alayım diye.
Ama bunun dışındaki bazı şeyler alınabilir.

1 Beğeni

Herkesin kendi tarchi.Benim için çok erken.:blush:
Yarın artık 27 haftalık oluyoruz ve biz hiçbirşey almadık.30 haftayı geçtiği zaman alırız diye karar verdik.:smiling_face:

Ben de çok erken başlamıştım almaya
Muhakkak avantajları da dezavantajlarıda vardır ama bana avantajı çok oldu. 29 haftalığız ve tüm her şeyi hazır diyebilirim. Cebimizi çok yakmadan hallettik :sweat_smile:
Odasını ve hastane çantasını hazırlamak kaldı sadece :hugs:

3 Beğeni

Ben beşiği aldıktan sonra 470 TL daha zam geldi​:face_with_hand_over_mouth::person_shrugging: hastane çıkışı kıyafetlere de 220 TL zam geldi . Allah nasip ederse ilerleyen dönemde geri kalanı alırım ama bayağı tuzlu olacak o belli gittikçe aşırı pahalı oluyor :person_facepalming:

Neden ki bebeğe Allah korusun bişi olur diye mi :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Tek seferde ya da zaman daraldığında topluca almak maalesef bütçeyi zorluyor. Ben de parça parça alıyorum pahalı olan şeyleri, allah korusun da bir şey olsa aldığım eşyalara, verdiğim paralara üzülecek değilim. Sağlıkla gelsinler, sağlıkla kullansın yavrularımız​:heart:

1 Beğeni

İnşallah hicbirseycik olmayacak Allah dilemisse ekmeği varsa dünyada gelecekler hayırlısı ile :hatching_chick::heart::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Cinsiyetini ogren sekerim kiyafet su bu icin
Ama bakim seylerini felan alabilirsin

1 Beğeni

Sadece hastane çıkışı aldım kıyafet olarak onuda hem kız bebek hem erkek bebek giyecek şekilde. Göğüs pompası ve beşik . Kıyafet 1 ay sonra doktor netleşir dedi cinsiyeti net öğrenince inşallah kıyafet de alacağım :hatching_chick: Aldıkça mutlu oluyorum

Ne bileyim 13 hafta erken diyorlar.
Ama yinede kendin bilirsin arkadaşım :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bende erken diye düşünüyorum ama hem pahalı oluyor herşey hemde bisiler alınca bebeğimi hissedip mutlu oluyorum :smiling_face_with_three_hearts::sweat_smile: kafamda deli sorular​:face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Oyle zaten cok keyifli alisveris insan aldikca alasi
Geliyo

1 Beğeni

Göğüs pompası geldi bugün biberona baktım o kadar duygulandım ki anlatamam​:smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::hibiscus::hibiscus::hibiscus:

Hastane çıkış setleri uçmuş zaten. 600 TL verdik bugün bir hastane çıkışına. Geçen ay baktığımızda 300 TL idi :roll_eyes:

2 Beğeni

Evet o yüzden de almak istedim alabildigimi alayım gerisi takdir-i ilahi rabbim ne dese o olacak :cherry_blossom::palms_up_together: durumunuz nasıl iyimisiniz @NURAN

2 Beğeni

Evet 600 lira​:sneezing_face: %50 indirim olunca ben almıştım hemen :sneezing_face:

2 Beğeni

Bende 275 TL aldım bugün baktım 615tl olmuş :face_holding_back_tears: @duygugillerdenbiri devir eski devir değil sonra alırım dediğim herşey için pişman oldum vallahi o yüzden ne ihtiyaç varsa alıyorum stok yapıyorum kendim için olanlarida

2 Beğeni