13-14.haftalarda devam eden halsizlik

13.haftayi geçtim ve hala gün içinde uyuma isteğim oluyor halsizligim devam ediyor bunlar normalmi

İki gündür ishal olmam ve mide bulantılarım 10.haftada başlamış olması normalmi

Doktor muayenemi 12.haftamda olmuştum vitamin desteğine 16.haftadan sonra basliycaz demişti birçok anne adayı 12.haftada baslamis

Acaba vitamin değerlerim düşük olduğu için mi böyleyim

Belirtilerin uyuma isteyin o kadar normal ki her şey olan sürecinde gidiyor bence Ben de öyleydim çünkü sürekli uyumak istiyordum çok yorgun hissediyordum kendime tuvalete çıkma isteğim çok fazla oluyordu Bunların hepsi çok normal vitaminden kastı nedir acaba folik asitten mi bahsediyorsun yoksa d vitamin falan mı

Diğer anne adayları 12.haftadan sonra enerjilerinin geri geldigini söylüyor.

Progesteron hormonu kabızlık yapıyorsa neden ishal oldum ilaç içmeden nasıl geçer bilmiyorum.son bir haftadır başımı evden dışarı cikaramiyorum

Vitaminden kastimda b vitamini,Demir ve d vitaminim çok dusuk

Ben de öyleydim 12 haftaya kadar iyiydim 12 haftadan sonra başladı Benim mide bulantılarım sürekli uyku Halim falan vardı ya şöyle Aslında her gebelikte bireysel farklılıklar olduğu için vücut yapısına göre değişkenlik gösteriyor Bir de işte Demir eksikse ya da dediğin gibi birkaç vitamin eksikse uyku hali yorgunluk bitkinlik falan yapıyor bende hep kabızdım herkesde değişiyo bebeğin gelişimi güzel gitsin kalanları zamanla düzeliyo. Bide gebelik ister istemez vücutta değişiklik yapıyo vücudumuz düzenimiz değişiyo. Herşeyin kolaylıkla geçsin :smiling_face_with_three_hearts:

Agrilarima bir çözüm bulabilirim inşallah

Evet Allah hamileligimizide doğumuda kolaylastirsin inşallah teşekkürler