12ay oldu, cok cok üzgünüm. Lütfen dua edin bana

Merhaba herkese.

Bugen eşimle çocuk sahibi olmaya çalışalı tam 1 yıl, 12 ay oldu. Ve bugün yine adet oldum…

İkimizde de sağlık açısından herhangi bir sorun yok, yumurtlama dönemlerimizi takip ediyor ve her şeyi olması gerektiği gibi yapıyoruz. Ama artık gerçekten çok yoruldum, çok üzgün ve umutsuz hissediyorum. Kendimi nereye atsam… yemek yiyesim yok, o kadar gereksiz hissediyorum kendimi.

Her gün içten dua ediyorum.

Benimle aynı durumda olup daha sonra güzel bir şekilde hamile kalan var mı? Lütfen hikâyelerinizi paylaşır mısınız? Şu an gerçekten güzel bir söze ve duaya çok ihtiyacım var.

Dualarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. :palms_up_togethert2::heart:

Umutsuzluğa kapılma sakın oldu mu olacak mı falan diye de düşünme rahat bırak kendini benim görümcem de 5 senedir çocuk sahibi olmaya çalışıyordu bir diktora gitti doktor sadece görümcemle konuştu kafana takarsan olmaz kafana takma rahat ol serbest bırak kendini sakın strese girme dedi ve görümcem 20 gün sonra hamile kaldı sende strese girme rahat bırak kendini. Rabbim en kısa sürede nasip eder hayırlısıyla inşallah​:palms_up_together:t2::heart:

Bilmiyorum artik hic ümidim yok :pensive_face:

Kafana takmamaya çalış belki eşinden dolayı olmuyordur bilgili doktora gitmek lazım gerisi tevekkül Allah inşallah nasip etsin

oda giti doktora hic bir problem gözükmiyor

Streste çok etkiliyor kafaya takmamaya bak sanki çocuk için bi uğraşın bı düşüncen yokmuş gibi yani aklindan bu konuyu sil gerisini Allah’a bırak olacağı varsa olur zaten ki doktorlar ikinizdede bı sıkıntı girmemişse stresten dolayı etkileniyor dur

Benim iki evladım var 13. Yıl ara verdim yani 1. Yaşındayken ayrıldım 2. Yıl olacak 2. Evliliğim bende çok doktora vs gittim bende de herhangi bir problem yoktu eşimde de stresten sinirden uzak dur Allah zamanı gelince verir dedi hep iyi doktora gittik şuan .5 ayıma giriyorum umarım size de nasip olur insallah en güzelleri en hayırlı olanları nasıp eder size kalbinizi ferah tutun kafanızı yormayın gerisini Allah’a bırakın

Hiç stres yapma gerçekten bir gün o güzel haber senin de yüzünü güldürecek inşallah tevekkül et . Bende bir düşük yaptım dünya başıma yıkıldı sanki başka olmaz gibi düşünceler olursa onlarda düşer diye korka korka şuan 2. Evladıma gebeyim rabbim en iyisini en güzelini nasip etsin inşallah tevekkül et

O kadar cok dua ediyorum ki… duadan baska carem yok, cok daraliyorum artik, sanki allah beni duymak istemiyor gibi​:pensive_face:

Ben evleneli 3 yil olcak bebeğim 3 buçuk aylık seni çok iyi anlıyorum ama umudunu yitirme Allah doğru zamnda verecektir bende sayisiz negatif testle gün geçtikçe daha çok üzülüyordum ama asla vazgeçmiyordum çok ağlıyordum dua ederken bile ağlıyordum Allaha yalvarıyordum tedavi oldum ilk deneme de olmadi ben oldu sandım adetim gecikti sonra adet oldum sabaha kadar ağladım çok zordu​:face_holding_back_tears: 3. Denemede oldu çok şükür. Rabbım gönlüne ferahlık versin hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşalah nolursun üzülme :face_holding_back_tears::heart:

Benimde 3 yıldır olmuyor eşimle bende bir sorun yok sadece bende kansızlık var okadar yoruldumki 9 gün gecikti bu ay okadar sevindikki eşim bile kesin diye ağladı mutluluktan bir ümit bugün kan verdim negatif çıktı hüngür hümgür ağladım çok yorgunum artık

Aminn :heart: sen aşilama mi yaptirdin? Ben artık tüp bebek denesem mi diye düşünüyorum.

Yaşın nedir tüp bebek şartları saglıyoesan devlet hastanesi bile karşılıyor