12 haftalik ikiz gebelikte kanama

Merhaba kizlar yeni üye oldum.derdimr çare ararken burasincikti karşıma.ben tup bebekle ikiz hamileyim.12 haftaya kadar hic sorunsuz geldim. Bi kaç gun once bende leke geldi.doktora gittim.kucuk.bi kanama alani varmis ama cok gereksiz.bir yerde.bebeklerle alakalı bi yerde değilmiş progestan igne ve hap verildi. Kullanmaya başladım.iki gun once bi anda benden bi bardak kadar sicak taze kan bosaldi,doktora gittik.herhangi bi sorun yok bebekler iyi keseler iyi rahim iyi.rahim yetmezliği falan yok rahimde açıklık yok.kisalik yok.kanin nerden geldiğini anlamadik.1 gece hastanede yattim.bu sabaha karsi tuvalete gittim.yine benden kan bosaldi baya fazlaydı.sonra siyah ciger.gibi parca geldi.agri yok sancı yok parçadan sonra kanama kesildi şeffaf akıntıya döndü. Ne yapicami bilemiyorum başına böyle bisey gelen varmi.4 tane farkli doktor gezdik. Iki özel iki kadın doğum hastanesi. Hersey yolunda ama kanın nerden geldiği belli degil.basina gelen varmi.

Tekrardan gidin derim hem ikiz hem kanama var acilden giriş yapın inşallah ters bı durum yoktur inşallah ama gitmenizde fayda var

Kesinlikle hastaneye gitmelisin. Bende ciğer düştükten tam 1 gün sonra bebek düşmüştü gebe olduğumdan haberim yoktu. Allah bebeklerini korusun inşallah.

Ne oldu bebeğine ıyımısın

Iyiyim doktora gittim herhangi bi sorun yok kanama ikizlerde oluyormus.bebekler iyi

Kız ordamısın

İyiyim kız. Bu bebeğimden önce gebeymişim haberim yoktu onu düşürmüştüm. Çok şükür bu bebeğim iyi 11 haftalık olduk bile​:nazar_amulet::baby:

İyi o zmn çok şükür. Dikkat et

Korktum ya öyle dedin vala Rabbim korusun yavrularımız bizde 31 olduk

Bugun yine ayni…simsiyah et parçası düşüyor kocaman kocaman.nolcak boyle bilmiyorum

Gittin mi peki inşallah

Düşük yaptim kaybettim

Allah büyüktür ne gelirse Allahtan sıkma canını üzülme bunu verdi ama kaybettin bunu veren yine verir uzulme olur mu ben yeni gordum yazdiklarini okudum bol bol dua et insallah tekrar sevindirsin rabbim seni bana da dua et benimde bebegim olsun nolur BU ARADA NERDE YAŞIYORSUN CANIM

Çok geçmiş olsun Rabbim nasip eder inşallah

Zonguldakta

1 Beğeni

İki bebeğini de mi kaybettin canım :worried:

Bende İstanbul dayim… Rabbim yâr ve yardımcın olsun canım benim üzülme sen bunu veren bi daha verir bizde bebek istiyoruz bak insallah verecek rabbim insallah umudunu ümidini yitirme dua et