12 Haftalık , bulantı, cinsiyet

12.haftadayim iki üç haftadır bulantılarım başladı eskiden nerdeyse hiç yoktu aynı durumu yaşayan var mı Bir de bu hafta cinsiyet öğrenen var mı

1 Beğeni

11 haftaligim benimde baslarda vardi bulantim 1 haftadir yok cok sukur .

İlk haftalarda bu konuda çok rahattım bir kaç haftadır bir koku bile mahvediyor

Neden sonradan boyle oldunuz acaba

Bende 7 haftalığım bulantılar beni mahvediyor kahvaltı yapasım su içesim gelmiyor çok halsiz oluyorum bulantı olunca

1. Haftadan sonra rahatliyacaksiniz :two_hearts:

İnşallah ya bugün öğlene kadar 3 kere israf ettim çok kötü oluyorum bastiramiyorum da mide bulantisini yiyeceklerle

Benimde 8 haftalık bazen üst üstte sadece sabahları kusma oluyor sonrasında bütün gün halsizlik ve miğde bulantisi bugün yok şükür günden güne farkediyor sağlıklı olsun da geçer bunlarda

İştahsızlık oluyor mu

15-16. Haftada gitcem cinsiyet için artık

1 Beğeni

Yapısal belki de bilmiyorum ki

İştahsızlık yok bende aksine ağzımın tadı da olmadığı için sürekli biseler yeme isteği duyuyorum sakız falan cigniyorum

Bende yesem kusuyorum o yüzden yemek istemiyorum

Valla her hafta farklı oluyor 14. Haftadayım dün istifra ettim bu haftaya kadar 3. Bu bazen hiç birşey yokken bazen çok mide bulantım oluyor her hafta değişiyor durumum ben bu gün gittim yine öğrenemedim cinsiyeti bacakları kapalıydı goremedi doktor

1 Beğeni

Bende 11. Haftadayım bu sabah da kustum bilmiyorum sanki hiç bitmeyecekmis gibi geliyor bazen

Çok zor çok 3. Ayda bitcek dedıler 5. Aydayım hala gecmedi bence dogurana kdr bulanıcam ve kusucam ben ıcımden hıc bısey yapmak gelmıyo esım zorla cıkarıyo dısarıya ama perisan oluyorum çok zor birdaha cocuk asla düşünmüyorum ben allahım ısteyene versın benım yerıme​:pensive:

Öyle düşünme canım her çocuk bir olmuyo belki ikinci gebeliğin rahat olur benimde ilk hamileligm rahattı hiç hamile gibi degildim simdikinde 3 ay kustum tiksindim sonra rahatladım çok şükür şuan 6 aylik

Yaa gerçekten bende 12+2 deyim şu an 5.haftadan bu yana mide bulantısı+ağrısı hepsini yaşıyorum. Hep mutlu bir hamile olmak istemiştim ama olamıyorum Allah’ım gücüne gitmesin bir daha hamile olmaya çok korkarım sanırım yine de sonsuz şükür çok kutsal birşey yaşıyoruz hepsine değiyor. Sende büyük konuşma lütfen :disappointed_relieved:

Ben cinsiyeti öğrendim gibi 2 haftadır doktorum erkek gördüğünü söylüyor ben kız hissediyor ve istiyordum ama en önemlisi sağlık tabiki :smiling_face_with_three_hearts:

Orası öyle ama su ekonomık sartlardada zaten bitane yeter dıyorum onu mutlu buyuteyım okutayım iyi yerlere getıreyım ama suan en onemlısı saglıkla kucagıma alayım bazen okdr kötü oluyorumkı heralde ben dogumda ölücem göremıycem bebegımı diye aglıyorum mide rahatsızlıgı cok zor allah kımseye vermesın boyle rahatsızlık bulantı hafıflese agrı baslıyo o gecse bulantı mahvedıyo bılmıyorm ben cok zorlandım halada zorlanıyorum herkea dogumdan korkuyomus ama ınanın ben doguma güle oynaya gıdıcem kesılmeye razıyım en azından yara toparlar kendını bı kac gune gecer agrılar ama su sekılde cok zor günlük hayatımı cok etkılıyo

1 Beğeni