11 yaşındaki oğlumun sarılık değeri yüksek çıktı neden olabilir

Oğlum 11 yaşında kilo alımı yavaş boyu yaşıtlarına göre 10 santim kısa arkadaslar 11 yaşındaki çocuk da sarılık ilk kez duydum aranızda böyle bir durumu yaşayan oldumu acaba sağlık ocağında kan testi yaptırdık hastahaneye kayıt açtılar çocuk doktoru görmesi için…

2 Beğeni

Geçmiş olsun arkadaşım ben bilmiyorum öğrenmek için burda bekleyeyim inşallah çok çabuk geçer :palms_up_together:t2::palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Amin canım inşallah :pray:

1 Beğeni

Tam 11 yaşımdayken ben de sarılık olmuştum. 2 hafta okula gidememiştim, evde maskeyle dolaşmıştım. Okula başladığımda bile 2 hafta daha maskeyle gezmiştim. Çocuk doktoru yönlendirecektir sizi, korkmayın

Canım neden maske ile dolaştın peki bir de neden kaynaklı olmuş

1 Beğeni

İnan hatırlamıyorum neden kaynaklı olduğunu ama bulaşıcı sarılıktı benimki. Tabağım, bardağım bile farklıydı

Tamam canım teşekkür ederim :pray:

1 Beğeni

Öncelikle cok gecmis olsun Rabbim sifa versin yavrucuga Sarılık bulaşıcı bir hastalik akut ise 6 ayda vücut temizliyor kisisel esyalari yediği ictiği kap kacak ayri yikanip ayri konmali herseyini zor da olsa ayılmıştım eşimde de olmustu hergün enginar zerdecalli yemekler yapmıştım onun sariligi is yerinden arkadaşından bulaşmış zor bir süreçti ama atlattik bakimi ve beslenmesi cok önemli 6 ay icinde temizleniyor ama mutlaka enfeksiyon ve Gastroenteroloji bölümüne gitmeniz gerek vücuttaki sariligin nedenini bulmak ve tedavi icin

1 Beğeni

Ne güzel anlattın :heart_eyes:

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım çok zor bi surecti o zaman ilk oğluma hamileydim maske ve eldiven ile yanina giriyordum ihtiyacını görüp çıkıyordum doktor hamile olduğum için uzak durmami soylediler annemlere gitmemi soyledi esim ben hastanede yatarim iylesince gelirsin dedi bende asla dedim evlenirken ne dedik hastalıkta ve sağlıkta dedik o yüzden gitmiyorum ben bakicam dedim 6 ay boyunca o baska oda da ben tek baska odada Rabbim kimseye yasatmasin zor

1 Beğeni

Aynı tıpatıp ben. 15 gün odada tek başıma kafayı yemiştim. Annem kapıdan koluyla uzatıyordu yemeğimi falan. Çok zordu yaa, travma oluşturdu bende :roll_eyes:

1 Beğeni

Ne 15 gün 6 ay 6 ay bebek kontrolüne tek gitttim sirf disari çıkıp başkalarının vebalini almamak icin dr maske takip cikabilir dedi ama milletin bakislari farkliydi o zamanlar o yüzden sadece balkona çıkardı temiz hava için ilk zamanlari yataktan kalkamaz kadar yorgun bitkin haldeydi ve 2 ay sonra doğum yaptim işte :pensive::pensive:

2 Beğeni

Şükür atlatmış :pray:

2 Beğeni