Şuan çok erken olduğu için mi hissetmiyorum artık onu hissetmek istiyorum
Bebeği hissetmen için ortalama 22 haftayı beklemen gerek Daha önce hamilelik geçirenler daha erken hissedebiliyor ama ilk defa hamile kadınlarda durum böyle maalesef. Biraz daha babret
Bu çok normal canım inanır mısın karnım çıkana ve onu hissedene kadar hamile değilmiş gibiydim önce kelebek cirpintisi gibi hissedeceksin sonra sonra daha kuvvetli sabret canım
Bende 3 ayıma kadar hissetmiyodum doktorum normal dedi 4 5 aylık olunca belirtiler başlar dedi. Kalp atışını, tekme atışını hareket edişini zamanla hissediyosunuz ve çok güzel bişey.
- haftadan sonra hissetmeye başlarsınız, henüz çok erken. Heyecanınızı anlıyorum
Bende 11+6 günlük dedi doktor bende suan aynıyım hıc bır şey hissetmiyorum
Aramıza hoşgeldin @Nimett
Gebeliğin hayırlı olsun
Henüz minicik annesi, az büyüsün de kendini hissettirecek merak etme
Aramıza hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun canım yavaş yavaş hissedersin
Hoşbulduk cok teşekkür ederim
Hoşbulduk çok teşekkür ederim
Bebek hareketlerini hissetmeye başlayınca karnın da çıkınca daha bi keyifli olur
Merhaba @Nimett hoşgeldiniz
14+1 benimde stresli günlerden geçiyorum 3. gebeliğim fakat normalde bir iki defa hissederdim bu 3-4 gündür hamile değil mişim gibi hissediyorum,hatta dün akşam o kadar kafaya taktım ki saat 10 a randevu aldım Allah korusun birşey olmuştur diye
Bende kendimi tek zannederdim çevremde çoğu kişinin belirtileri var bana sorduklarında normal birisi gibiyim 6+1 elbet hissetmek gibi durum olmasını beklemiyorum da belirtiler yok herhangi sıkıntı mı var diyorum . Demek ki yorumları okuyunca normal karşıladım. Doktor randevumu iple çekiyorum.
Bende tam olarak böyleydim 5.ayda yavaş yavaş hissettim ama şuan tamamen hissedebiliyorum
Çok güzel umarım bende o günlere gelirim sağlıkla dünyaya gelsin bebişlerimiz
11+4 haftalığım tek hissettiğim sabahları beni istifra ettirenin küçük bir haylaz olduğunu. Harici bi şey bende hissetmiyorum henüz
Aramıza hoşgeldin canım
Hoşbulduk merhaba