11 haftalık hamileyim ama hiç hamile gibi hissetmiyorum neden böyle?

Şuan çok erken olduğu için mi hissetmiyorum artık onu hissetmek istiyorum

2 Beğeni

Bebeği hissetmen için ortalama 22 haftayı beklemen gerek :frowning: Daha önce hamilelik geçirenler daha erken hissedebiliyor ama ilk defa hamile kadınlarda durum böyle maalesef. Biraz daha babret :slight_smile:

3 Beğeni

Bu çok normal canım inanır mısın karnım çıkana ve onu hissedene kadar hamile değilmiş gibiydim önce kelebek cirpintisi gibi hissedeceksin sonra sonra daha kuvvetli sabret canım

2 Beğeni

Bende 3 ayıma kadar hissetmiyodum doktorum normal dedi 4 5 aylık olunca belirtiler başlar dedi. Kalp atışını, tekme atışını hareket edişini zamanla hissediyosunuz ve çok güzel bişey.

2 Beğeni
  1. haftadan sonra hissetmeye başlarsınız, henüz çok erken. Heyecanınızı anlıyorum :blush::star_struck:
1 Beğeni

Bende 11+6 günlük dedi doktor bende suan aynıyım hıc bır şey hissetmiyorum

4 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Nimett

Gebeliğin hayırlı olsun :cherry_blossom:

Henüz minicik annesi, az büyüsün de kendini hissettirecek merak etme :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Aramıza hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun canım :heart::rose: yavaş yavaş hissedersin

4 Beğeni

Hoşbulduk cok teşekkür ederim :cherry_blossom::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Hoşbulduk çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts::blossom:

3 Beğeni

Bebek hareketlerini hissetmeye başlayınca karnın da çıkınca daha bi keyifli olur :face_holding_back_tears:

3 Beğeni

Merhaba @Nimett hoşgeldiniz :bouquet:

2 Beğeni

14+1 benimde stresli günlerden geçiyorum 3. gebeliğim fakat normalde bir iki defa hissederdim bu 3-4 gündür hamile değil mişim gibi hissediyorum,hatta dün akşam o kadar kafaya taktım ki saat 10 a randevu aldım Allah korusun birşey olmuştur diye

2 Beğeni

Bende kendimi tek zannederdim çevremde çoğu kişinin belirtileri var bana sorduklarında normal birisi gibiyim :smiling_face: 6+1 elbet hissetmek gibi durum olmasını beklemiyorum da belirtiler yok herhangi sıkıntı mı var diyorum . Demek ki yorumları okuyunca normal karşıladım. Doktor randevumu iple çekiyorum.

2 Beğeni

Bende tam olarak böyleydim 5.ayda yavaş yavaş hissettim ama şuan tamamen hissedebiliyorum

3 Beğeni

Çok güzel umarım bende o günlere gelirim sağlıkla dünyaya gelsin bebişlerimiz

3 Beğeni

11+4 haftalığım tek hissettiğim sabahları beni istifra ettirenin küçük bir haylaz olduğunu. Harici bi şey bende hissetmiyorum henüz :smirk::smirk:

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldin canım

1 Beğeni

Hoşbulduk merhaba :smiling_face_with_three_hearts: