11 haftalık bebek hareketleri hisedilir mi

11 haftalık bebek hareketleri hisedilir mi bazıları cinsiyet bile öğrendiklerini söylüyorlar

2 Beğeni

Cinsiyet gösterdiyse evet ama hareketlerini ilk hamilelik ise geç hissedersin diyorlar bana da sağlıkla büyüsün inşallah bende 10 haftalık hamileyim bende hissetmiyorum hala

1 Beğeni

Bebeği hissetmeniz imkansız o haftalarda canım

1 Beğeni

12+3 üm cinsiyetini ogrenmedik ama bende daha hissetmedim sanırım 21. Haftadan itibaren hissedilir ikinci gebelikte daha erken hissediliyor

Ben 15. haftada hissettim doktor çok erken hissetmissin dedi

Merhaba. Burda 12 haftalıkken hissettim diyenler var maalesef o haftalar bebek çok küçük ve imkansız hissedilmesi. Ben ilk gebeliğim de 18 haftalıkken ikinci de 16 haftalıkken hissettim. :cherry_blossom:

15 hafta oldum hissediyorum pıt pıt vuruyor arada oda elimi koyup beklersem yoksa hissedemiyorum

Bende 11 girecem malesef hiç bir şey hissetmiyorum çokta merak ediyorum

Canim merhaba bende 9+6 haftalık hamileyim de benim telefonuma göre 3 aylik oluyo sizce nasıl oluyo bana bilgi verirmisiniz

Canım 2ay 3 günlük hamilesin daha var 3aylik olmaya

Bende üçüncü ayımda hissetmiştim ama bazen erken hissedenler oluyor bence kişiden kişiye değişiyor.

Ben 12. Haftada damar atma gibi hissetmiştim birşeyler ama kesin olarak 15. Haftada hissetmeye başladım bana da çok erken hissetmişsin diyorlar ilk hamileliğim benimde

Bende öyle hisediyorum işte galiba bende çok çok erken hissettim ilk gebelik benim de

1 Beğeni

Başta pıt pıt damar atma gibi oluyor canım benim öyle oldu

1 Beğeni
  1. Haftada hissetmen imkansız. 20. Haftaya gelip hissedemeyenler var ve ilk gebelikse 17 18 den sonra hissedersin.