Kizlar merhaba bugün 11. Haftaya giriş yaptım. Diğer günlerden farklı olarak idrarim çok koyu renkte ve sol kasığımda bir ağrı hissediyorum. normal bir durum mu endiselenmeli miyim?
İdrar renginin koyu olması suyu az içtiğinin anlamina gelir gunde en az iki litre su iç doktorlar gebelikte hep en az 2 litre için der içtikce renginin dahada acildigini goreceksin ağrı içinde o haftalarda agri normal dinlenince geciyorsa eger sikinti yapma rahim çünkü buyuyor
Birde idrar yaparken yanma agri acı varsa idrar yolu enfeksiyonu da olabilir agri enfeksiyondan da olur yoksada dedigim gibi o haftalarda cok normal
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunn. İçime su serpiliyor burada dertlesip konuşunca. İnsan yalnız olmadigini anliyor. Enfeksiyon varmış galiba suyu içmeye çalışıyorum ama
Evet canım
bol su iç geçer
Canım hiçbir şey istemiyor su bile içerken zorlanitorum sizde durumlar nasıl bilmiyorum ama
Canim ben su an 22 haftalik oldum o surec gecri ama bende de zaman zaman idrarda yanma olabiliyor bol su içerek atlatiyorum miden kötüyse biraz biraz pipetle su iç direk bardakla degil daha rahat oluyor deneyebilirsin
12+5 den merhaba canım bu haftalarda ağrımızın sancımızın olmasi cok normal bende dehşet bel ağrısı çekiyorum bugün kontrolüm vardi bebeğim gayet iyi sukurler olsun korkma dinlen dinlenince hepsi gececek . Akinti gebelikte cok normal rengi beyaz ve kokusuz ise gebelik akıntısı eger kokulu ve beyaz degilse enfeksiyon kapmis olabilirsin bir sonraki doktor kontrolün de doktoruna sorup daha da icini rahatlatabilirsin rahmimiz büyüdüğü için kasılmalar agrilar biraz biraz olucak takinti yapma ![]()
![]()