Kızlar şuan 11+3teyim ve 8.haftadan beri nadir de olsa karnımda bir seyirme mi desem titreşim mi desem ama çok şiddetli dokunmasam bile hissediyorum gözle görülür yani karnımı sallıyor baya bu nedir az önce de oldu çok merak ediyorum
büyükler hep erkek bebek cabuk canlanır karnında hisedersin derler belki bebegin erkektir
seyrime olur derler büyükler daha cabuk hisedersin karnında diyorlar
Ya bilmiyorum çevremde herkes %100 erkek diyo ama ne kadar doğru bilemiyorum birazda korktum açıkçası öyle bişey hiç duymamıştm
Bağırsak hareketleri olabilir
Bende de aynısı oluyor banada bebek büyüyor karın içi genleştiği için damar atmaları görülebilir dediler herkes farklı diyor
Once maşallah diyeyim Benim de erkek ama benim neden olmadi hala bekliyorum hareketlenmedi
14+2
Bilmiyorum belki de ama sürekli bağırsaklarımda hareket var zaten bir de ses geliyor öyle olunca bu pek onun gibi hafif değil
A belki de olabilir genel olarak korkulacak bişey yok o zaman
Hayır yok benimde öyle oluyor sürekli ve çok sağlık korkma yani bebek büyüdüğü içindir
Bebeği evet bu haftalarda nadirde olsa hissedilebilir ancak o kadar güçlü şekilde olabileceğini düşünmüyorum o daha ne kadar ki gücü ne olsun bağırsak hareketleri olduğunu düşünüyorum çoğunlukla öyle olup bebek hareketi sabilabiliyor
Teşekkür ederim ben tam cinsiyetini bilmiyorum doktora gittiğimde daha 9 haftalık flndi tahminde bile bulunmadı ama görenler beni öyle diyorlar hayırlısı tabiki bende kız çok istedim olur inşallah ben biraz çok zayıfım belki onla alakalı olabilir erken zaten
Ya vallaha bilmiyorum doğru çok küçük ama bu kadar karnimn sallnmasina aşırı şaşırdım belki de dediğiniz gibi bağırsak problemleridr
Rica ederim ne demek aslinda ben de zayifim belki erken hissedierim diye bekledim ama ilk gebeliklerde gec hissediliyormus
cinsiyet olarakta hayirlisi olsun saglikla gelsin minik
Evet doğru o ilk gebelikler de 18 20 hafta arası hissediliyor normal diyorlar teşekkür ederiz inşallah hepimizin sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını nasip etsn rabbim
Amin amin