10 haftalık cinsiyet

10 haftalık hamileyim doktor erkeğe benziyor çıkıntısı var dedi ne kadar doğru olabilir dha küçük

1 Beğeni

Şimdi beni de heyecanlandırdınız​:joy: benim de 10 haftalık ocağın 9’unda randevum var acaba görebilir mi diye umutlanıyorum

1 Beğeni

Bn kanamam oldu diye gittim daha vardı kontrolüne bide kendi doktorumda değildi birden söyledi şok oldum beklemiyordum ama ne kadr dogru bilemem daha küçük ama çıkıntıyi gördüm dedi

İnşallah yavrumuz sağlıklı doğar da gerisi boş

Benim de 10 haftalık bir ultrasyon kağıdım var doktor daha çok küçük fetüs oluşurken iki cinsde de çıkıntı olusuyor zamanla kendi cinsine göre cinsi organlari şekil alıyor demişti enteresan belki de çok iyi bir doktordur benim doktor bişey demek için çok ama çok erken en az bir bir buçuk ay bekleyeceksin demişti

1 Beğeni

Amin inşallah tabiki öyle

Bnde öyle biliyorum birden erkek diyince şaşırdım daha küçük değil mi dedim küçük ama çıkıntı gördüm dedi erkek olabilir dedi

1 Beğeni

Cinsiyet belli olması ve doğum konusunda çok sabırsızız zaöan geçmiyor. Ama bir de dönüp bakıyorsun aaa 2 ay geçmiş aaa 5 ay geçmiş şaşırıyorsun. Bunlar güzel bekleyişler. En kötü günlerimiz böyle olsun. Rabbim evladımızla sınamasın.

2 Beğeni

Âmin Ecmâin mesela 5. Haftada iken daha çok minik ne zaman işte ileri hafta yazanlar gibi olacağım diyordum şimdi 14 haftaliga doğru ilerliyor Sübhanallah :pleading_face::heart:

2 Beğeni

Canım en net 12-16 haftada belli olur canım :hugs::rose:

2 Beğeni

Bence daha belli olmaz ya :blush: Çok küçük daha​:blush:

2 Beğeni

Tahmin yürütmüş. Bakalım ilerleyen zamanlarda tutturmuş olacak mı görelim :thinking::blush::grin:

1 Beğeni

Bakalım doğru bildiyse çok iyi doktor​:sweat_smile: