10 haftalık anneler göbüşler çıktı mı çıktıysa atınnn hadi
Benim azıcık belli gibi ya senin?
Benim az bi gobegim zaten vardi ve suan bi farklilik goremiyorum henuz
Valla anlamadım ama var gibi ama arada yok oluyor
Hahaha hepimizde aynı sorun
Yok kiz ben suan 29 haftalık hamileyim karnim anca beli oluyor benim 10 haftalıkken beli değildi hiç
10+3 um 2.ci hamileligim kizimda 5 aylikken bile disardan hamile oldigim belli olmuyodu bunda karnim şiş yani resmen anlamadim 2. Ci oldugu icinmi bilemiyorum
Benimde az bir göbeğim vardı zaten o yüzden daha aynıyız bir değişiklik yok fazla
Benim göbeğim evliyken yada bekarken yoktu basenlerim vardı on haftalik hamileyken bir gun uyandım davul gibi dedim gazdır e gaz değil gebelikten e şimdi de daha da belirgin on beş haftalik
Ayyy maşallah benim de bir gün davul gibi oluyor gaz ya da idrar diyorum ama değil ara ara inip çıkıyor ama
Bence bebekten bebeğe fark ediyordur
Valla bende gaz diyordum aynı bı damar gibi bişi yukarı aşağı yan tarafa giriyordu şimdide öyle
Bende 10 haftalik oldum göbeğim çıktı biraz eşimde fark etmiş oda çıktı diyor
Sen on beş yirmi haftalık ol göbeğin alası cikicak bende on beş haftalik beş aylık gibi
Ama onun nedeni rahimden dolayı rahmin küçükse çabuk belli eder içerde yeri genişse çıkmaz çok bazıları var sekiz aylık göbek yok gibi
Bebek oynuyor muydu kız
Ben anlayamıyorum ama.nasil olduğunu anlatım göbeğimin yanında ağırlık var o.agirlik.asagi.dogru yana doğru değişiyor bebeğin oynaması mi bilemem ki ilk gebeliğim
Bende Şuan 11 haftalığım benimde göbüş erken çıktı ya sabahları daha inik oluyor gün içinde çok geriliyor göbek deliğim falan da değişti değişik bir his iç karnın küçük diyorlar
E benjmde gündüz normal akşam şişiyor yarısı gazdandir gündüz ki göbeğin gercektir
Benim genelde gece şişiyor ama 2 gündür gündüz de şiş