Kızlar benim göbeğim çıktı bir l gündür. Normalde zayıfladım sürekli kusmaktan. Kilo değil ama sanki iki ay değil de dört aylık hamşke gibi göbeğim. Normal mi yani bu dönemde büyümesi
Bende o haftalarda her yemekten sonra çıkardı sonra kendiliğnden çekilirdi.Akşamları göbekli uyurdum sabahları kalktığımda da göbeksiz uyanırdım
Benim de 8 haftalıkken hemen çıkmıştı göbeğim. Kilo almamıştım vermemiştim aynı kiloda kalmıştım ama çıkmıştı heralde iç karınla alakalı bir şeylermis anneler öyle söyledi tıpta yeri var mı bilmiyorum . Bir de akşamları daha çok büyüyor şişiyorum
Teşekkür ederim bilgilendirme için
İlk gebelikte göbek çıkması normal canım
Gaz şişkinliğidir o canım, ilk haftalarda olur
Benim de akşamları öyle olurdu
Normal kiloluydum normalde biraz karnım da vardı ama 10 haftayken hamilelik karnım hiç yoktu
Bencede yediğin yemeklerin yaptığı şişkinliktir Karnının çıkmasına bukadarm heveslisin sen bakiyim
Benden sana tavsiye yüz üstü yat bacım Tadını çıkar
Hayır ya aksine hiç sevmiyorum sadece merak ettim anlam veremediğim için. Normalde ben de göbekli birisiyim vücudumda en taktığım üçüncü yerim öyle söyleyeyim
Benim taktığım ilk yer göbek olur hep
Bende oyleydim canim sabah karnim hic yoktu aksama dogru 2 aylik karnim olurdu 4 aylik hem gaz hemde yediklerin ve içtiklerinin şişkinligi o problem yapma
Merak etme bende o kervandayim 13 haftalik hamileyim görenler 5 aylik varmi diyor bende tadini cikiyorum bebegim saglikli olsunda
Benim ilk gebeliğim 15 haftalık suan fazla belirgin göbegım yok ne zaman büyüyor acaba ılk oldu fazla bılgım yok