10. Hafta kanaması

Merhabalar beni endişelendiren bir kanamam oldu. 10 hafta 3 günlüğüz. Hemen dr gittim bebek gayet iyi sağlıklı ve hareketli dedi bir sıkıntı vs görmedi. Progestan iğne ve hap başladı. 1 gün durdu ve tam bitti herhalde derken yeniden kanama başladı. İlk kanama korkum yok evet ama endişem geçmiyor malesef. Böyle olup gebeliği devam eden var mı

İkimiz de aynı hafta ve günmüşüz canım dikkat et kendine doktora git haber et sancı filan var mı

Dr gittim bi sıkıntı görmedi. Korkacak bişey yok yogun ve agrılı bir kanama değilse dedi. Biraz rahatladım ama tekrar edince insan endişeleniyor işte. Sevindim siz de sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu​:folded_hands:

Canım sancı filan yoksa sıkıntı etme kendine

@Seherxxxx

Merhaba :hibiscus:Evet, bu durumu yaşayıp gebeliği sağlıklı bir şekilde devam eden çok sayıda kadın var. Kanamanın durup başlaması, sürecin bir parçası olabilir ve çoğu zaman bebek için bir risk oluşturmaz.Progestan iğne ve haplarını doktorunun tarif ettiği şekilde, aksatmadan uygula. Bu tedavi, rahminin sakinleşmesine ve gebeliğin daha güvenli bir zemine oturmasına yardımcı olacaktır.Doktorun da söylemiştir ama mümkün olduğunca yatak istirahati yap. Ayakta kalmayı, yürümeyi, merdiven çıkmayı ve ağır kaldırmayı minimuma indir. cinsel ilişkiden kaçının.Bol su iç. Kabızlık, ıkınma sırasında rahim içi basıncı artırarak kanamayı tetikleyebilir. Lifli gıdalar tüketmeye özen göster. Sağlıklı bir gebelik geçirmen dileğiyle :rose:

Tekrar dr gittim. Bu tür kanamalar olabilir dedi. Sıkıntılı bir durum değilmiş bir yerde her şey olacağına varır gibi anladım. Parçalı kanama agrı olmadıkça sıkıntı etme bol bol dinlen sıvı tüket dedi. Aynı durumu yaşayanlar için belki rahatlatıcı olur

İyi geceler bende 10 11 . Haftamda yaşadım şuan 19. Haftamdayım gayet iyiyim progestron kullandım ilk 6 haftamdada olmuştu lekelenmem o zamanda kullandım Allah’a çok şükür şuan hiçbir şey yok