10+3 haftalık gebeyim. Bir kaç gündür uyurken bel ve karın ağrısı yaşıyorum. Gebeliğin ilk aylarında bu sorunu yaşayan var mı?
Evet canım ben de yaşamıştım. Çok şükür bir sorun olmadı. Kanama vs görmediğin sürece korkma. Allah şifanı versin
Merhaba, benim de çok olmuştu hatta yan yatsam bile ayaklarımı düz uzatamıyordum hemen kasıklarım ve belim ağrıyodu. Normal yani
Kaçıncı haftada son buldu peki?
Bir düşük yaşadığım için ister istemez korkuyorum maalesef Sizin kaçıncı haftada başlayıp kaçıncı haftada bitmişti
Ay yanlış soruya cevap vermişim kusura bakmayin. Benim ağrılarım da ilk haftalarda başlamıştı. Yanlış hatırlamıyorsam 6-8. Hafta civarında başlamıştı şu an 24+2 haftalığız ara ara hala oluyor. Allah korktuğunuza uğratmasın inşallah. Tekrar geçmiş olsun canım
Bende 10+4 üm benimde bel ağrım sırtım çok kötü normal galiba benimde bir düşüğüm oldu rabbim ikimizinde kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah
Benim ilk zamanlarda çok oluyodu, 5-10 hafta arası bacaklarımı uzatamıyordum. Anlık yatakta yatarken uzatsam bile bir anda kasıklarım acıyodu maalesef. Bir süre öyle devam etti. Şimdi 21 haftalığım yatarken alışkanlıktan uzatmıyorum pek bacaklarımı ama özellikle kasik ağrım olmuyor. Bel ağrısı zaten oluyor. Bacak krampları olabiliyor, bacak arama yastık koymadan yatamıyorum. Bunlar olabilen şeyler. Eğer ki çok ağrı oluyorsa mutlaka doktor ile iletişime geçin çok şiddetli ağrı ve kanama hamilelikte istenilen bir şey değil.
Benimde bel kasık karın hepsini yaşamıştım 12-13 haftaya kadar hormonlar bi anda değişiyor ve bebegin buyuyor rahimde büyüdüğü için ağrı oluyor ilk zmnlr cok normal
Bel ağrısı yaşamadım ama karın ağrısı sık sık olan bir şey.