10+4 hafta gebelik hareket

Kızlar bugün doktor kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür ben doktora sormayı unuttum bebişin hareket ettiğini görmedim uyuyor mu ya da normalde hareket eder mi bu haftada ? gerçi bizim doktorda çok hızlı bakıyor öyle yok bak kafası kolu ayağı diye göstermiyor daha çok küçük diye mi detaya girmiyor acaba

1 Beğeni

Anne karnında hareket eder ama siz hissedemezsiniz daha kolu bacağı da 12 haftadan sonra belli oluyor diye biliyorum şuanlık sadece kalp atışlarına bakılıyor diye biliyorum

Ben hissedemeyeceğimi biliyorum ultrason da hareket bekledim ama doktorda çok hızlı baktı zaten belki de bizim görmemize fırsat bile kalmadı :smile: tüp bebek doktorum olmasa bırakıp başka doktora geçerdim de işte herşeyi bu doktorum yaptı değiştiremiyorum

1 seferliğine başka doktora da muayene olabilirsiniz 12 haftalık da daha belli oluyor kolu bacağı yüzü felan

Doğru daha küçük demekki normal zaten bi dahaki randevu 12.hafta bitince o günde sorarım doktoruma çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

11.haftada gittigimde bebek yan gel yatıyordu sadece kalp atisini dinledik 16.haftdan sonra hareket goruluyor ayakalri kollari kıpır kıpır durmuyor normal yani daha kucuk oldugu icin

Bende 12. Haftada ikili tarama sırasında bebeğin hareketlerini görmüştüm ultrasonda

Henüz haftanız çok küçük o haftalarda ultrasonda belki doktor görebilir hareketini ama siz hissedemezsiniz ben 22.haftama girdim seyirme şeklinde hissediyorum henüz tekme atma falan yok daha ben hissedemezken doktorum diyordu şuan hareket ediyor diye

10 haftadan sonra genelde fetal hareket görülürmuş ama doktorlar genelde gostermiyorlar yada denk gelmiyor hareket ettigi zamana

Süper rahatladım çok teşekkürler​:pray:

Yaa öyle mi sevindim rahatladım çok teşekkürler​:pray:

1 Beğeni

Ben de öyle düşündüm çünkü merakımdan youtube da benim haftamda olan birinin ultrason videosunu izledim doktoru baya gösteriyordu bak ayakları elleri bak tekme atıyor şuan diye sonra bebek aniden durdu doktor da bebek uyudu şuan ondan hareketi durdu dedi bence doktorum uğraşmıyor öyle göstermekle falan :grin::smile:

1 Beğeni

Yaaa ne kadar güzel bir duygu işte önce kalp atışı var mı diye merakla giderken şimdi hareketini görmek istiyorum heyecanla olsun sağlıkla devam etsin yeter ki önceden 2 defa karnımda kalp atışı durduğu için her gittiğimde kalp atışını duymak bana mucize gibi geliyor zaten çok mutluluk verici hepimiz sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alalım inşallah :pray::innocent:

Benimde daha önce bir düşüğüm oldu şimdi 22 haftalık olduk bile sağlık ocağında dinliyorlar kalp atışını ama 10.hafta henüz erken 1 2 hafta sonra haftada 1 kez gidip dinleyebilirsin bide ilk gebelikse yok gibi oluyor zaten benim karnım da yeni yeni belli olmaya başladı içeride kasılıyor arada bi varlığını öyle hissediyorum yoksa hissedemiyorum henüz.endişe etme stres bebişinide etkiler bol bol dinlen ayaklarını uzatarak

Ben daha sağlık ocağına da bildirmedim hamile olduğumu bide benim karnım çabuk çıkıyor ya ilk hamileliğimde 11 haftada kalp atışı durmuştu onda da hemen karnım çıkmıştı iç karnım dar galiba ya size birşey danışsam hergün düzenli tüketmem gereken gıdalar var mı neler en önemlileri arkadaşım 26 haftalık bebişi 1 hafta geride kalmış doktoru hergün yumurta yemen gerek demiş ben de ilerde ysşamak istemiyorum bide su eksikliği de yaşamak istemiyorum onun için almam gereken bir önlem var mı :innocent:

Evet oyle oliyor . Ben ilk gebeligimde ozele gitmistim şans eseri hareket etmisti bizde şaşırmıştık ve cok sevinmistik

1 Beğeni

Yaa süper bende illa denk gelirim bu ultrasona gitmeden önce çikolata yemek mantıklı mı saçma mı belki bi dahakine öyle giderim :grin::smile:

1 Beğeni

Tabi yiyin ki hareketlensin bebiş

Tamam çok teşekkürler​:pray: :smiling_face:

1 Beğeni

Hareketlenince özellikle öyle güzel ki :smiley:tekme atarak uyandırıyor sonra bir daha uyuyabilirsen uyu :smiling_face_with_three_hearts: