Kızlar 1 numara bebek bezi kaç paket almayız ben Molfix indirime girmişti 6 paket 40 li aldım bugün biri çok almışsın dedi
Bence erken stok yapmamalısın. Benim kızım üç markadir değiştiriyor beğenmedi hiç birini pişik yapıyor
Bende stok yapmayı düşünmüyorum pişik ihtimaline karşı ama kuzenim doğurdu 4 günde bebek 70 tane bezi bitirdi tekrar aldılar 6 paket 40 lı gözüme çok gelmedi yani ama onlarınki ultra premium care pişik durumu olmadı çocuğun götüşünü şimdiden en pahalı beze alıştırdıkkları için yapmamışta olabilir şans meseleside olabilir
Bnce de stok yapmayın bnde 39+3 haftalığım 2 paket aldım bakıcam ona göre devam edicem
240 adet aylık yenıdogan paket almıştım 13 gün bu paketten 1 tane kaldı dün tekrar 240 adet yenıdogan aynı paketten sıparıs verdim oğlum da bir numarayı çok uzun süre kullanamamıştım ama bu ve şimdi hala kullanıyorum bir süre daha kullanırım bir numarayı bebekten bebeğe değişiyor o yüzden ama yeni doğanın altı çok aşırı degsııyor bılgın olsun
2 paket 1 numara aldım belki kilolu doğar 10 günden fazla kullanamaz öyle olan da çok gördüm çünkü
Bende 6 paket aldım ve şuan bebeğim 21 günlük az kaldı bitmek üzere çok değil bence
Erkenden alma bende bak sleepy markasini alacaktim stok yapacaktim iyi ki yapmamisim pişik yaptı hangi markanin bebegine iyi gelecegini gerçekten insan denemeden bilemiyor aldiklarina bak bence dene gor ona gore değiştirirsin zamanla markasini veya degistirmezsin iyi gelip gelmedigini gör
Canım stok yapma bence ben doğumdan önce 1 paket bez aldım sonradan pişik yaptı değiştirdim bi dene pişik yaparsa değiştirirsin
33 günlük olduk biz. 33 günde 3 paket bez bitirdik bezimiz 80 li bu arada bende doğumdan önce almıştım herkes stok yapma dedi ama çok şükür şansıma alerjide olmadı iyi ki de almışım diyorum fiyatlar uçmuş gitmiş