Kızlar çok heycanlıyım 19 haftalık olduk cinsiyetimizi halla bilmiyoruz hep sırtı dönüktü yarın gidicem acayip heycanlıyım pembe mi mavi mi o kadar çok bebek kıyafeti beğendim sepetledim hangisi almaya başlıycam çok merak ediyorum makas bıçak yapmıştık görümcemle makasa oturmuştum yani kız ama güvenemiyoruz tabi hurafelere
Öyle yapıcam normal çikolatamı yoksa bitter mi çikolata ye diyen çok oldu ama bitter diyende oldu
Öyle yapım yeterki öğreneyim,Ama nasıl heycanlıyım anlatamam
Kaç haftalıksınız şuan
Olurda yarın öğrenemezsem özele gitmeyi bende planlıyorum zaten 19. Haftada detaylı ultrason yapılıyormuş öğrenirsem gitmiycem öğrenemezsem gidicem
İnşallah rabbim nasip eder🩷
Gittim bebeğim gayet sağlıklıydı durumu iyiydi veeee bı oğlum oluyor 🩵
Sağlıkla büyüsün hayırlı olsun canim
Tebrikler canım
Canım gitmeden önce bol çikolata ye ben öyle öğrendim yoksa göstermiyordu kendini
Öyle yaptım hem sütlü hem bitter biraz erken gittim kantinde oturdum sıramı beklerken çikolata yiyordum
Gittin mi doktora belli oldu mu
Evet belli oldu
Ben şuan 18+6 yım hala cinsiyetini öğrenemedim gostermiyor her gittiğim de bir sonraki muayeneye kaliyo benim gibi öğrenmeye varmı hamişler
Selam guzel anneler bende cok heyecanliyim iki kizim var 3.ye hamileyim bende carsamba gunu gidecem hastaneye bakalim ne olacak cok sabirsizim .
Öncelikle sağlıklı olsun tabi ama dilerim rabbim gönlünüze göre verir ben çok erkek istiyordum eşim kızıyordu abartma fln diyordu bugün öğrendik halen daha birbirimize laf yetiştiriyoruz benim istediğim oldu
Hayirli olsun canim benim darisi bana inşallah esimde bende cok istiyoruz tabi saglikli olsun oncesinde kac haftaliksin canm
19 haftalık olduk
Bende 16 haftalik belirtiler nasil canm ilk cocukmu senin
Evet ilk çocuk