1 aylık gebelik

Kizlar merhaba son adet tarihim 28ocak ,hamileyim cumartesi günü öğrendim henüz doktora gidemedim kasıklarımda ara ara şiddetli ağrılar oluyor.Bir sorun olmuş müdür? Yarın gidecegom doktora.Betahcg 378 Cikti adetim 4 gün gecikmisti ogrendim

Sancı oluyosa riskli benim pembemsi lekelenmem olmuştu doktora mesaj attım sancı varsa hemen gel yoksa sabah göriyim demişti sancım olmadığı için o an gitmedim ertesi sabah ilk iş doktora gitmek olmuştu. Vajinal ultrasonla bakıp sorun yok yerleşme kanaması olabilir ama bu zamanda bir damla kan bile çok önemli bizim için o yüzden kontrol etmek istedim demişti. İnşallah sizde de bi sorun yoktur devam ederse sabah sizde ilk iş bi doktora görünün derim ben

Ben 15 haftalık hamileyim ve hamileliğimden beri lekelenme ve kanama yaşıyorum bebekte hiçbir sıkıntı yok ama özelikle pıhtı lekelenmesi hiç geçmiyor iğnede kullandım hapta doktor rahim hassasiyeti olabilir dedi sadece

Geçmiş olsun. Bebekte bi problem yoksa düşük tehlikesi de oluşturmuyosa, doktor bi sorun yok diyosa bişi olmaz bence. Benimde 6. Haftanın ortasına kadar 2 3 hafta kahverengi lekelenmem oldu sonra kesildi.