Yüzü pul pullll olan varmı?

Yüzüm yani ağız çevre yanları pul pul yara gibi kurudu hep nemlendirici cerave kullanıyorum ama faydası yok aynı sorunu yaşayan varmı

1 Beğeni

Hamilelikte cilt kuruyor malesef.Bol bol su için ve nemlendiricinizi değişin

Evet bende de durum aynı elimi yüzüme sürdüğümde kepek gibi dökülüyor. Benim cildim aslında normal. Yani hamilelikten canım bunların hepsi bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda anı olarak kalacak :smiling_face::smiling_face:

1 Beğeni

Benimde oluyo alnında bide ağız cevremde vazalin suruyorum

Bepantolün çeşitleri var ama hangisii acaba fark eder mi bende nemlendirici olaral ondan alayım

Bunlar ufak şeyler raabbim büyük dertt vermesin kimseye evet :see_no_evil::see_no_evil::heart::blue_heart:

1 Beğeni

Aynen öyle canım. Ben zaten çok takılmıyorum cildimin kurumasına :smiling_face:

Benim de öyle bide bende egzamadan dolauı kuruluk var. Yüz lifi kullan. Banyo sonrasıda kuşburnu çekirdeği yağı sür. Hem nemlendirir hem kırışıklık geçirir

Tüp Arko krem deneyebilirsiniz geçene kadar biraz yoğun sürüp geçtikten sonra normal bir şekilde kullanabilirsiniz Özellikle gece yatmadan önce sürmenizi tavsiye ederim :smiling_face_with_three_hearts:

Benim kaşımın ici pul pul. Badem yağı sürüyorum faydası oldu. Ağız kenarına soğuk sıkın hindistan cevizi yağı sürüyorum iyi geliyor

Hormon dengesizliğinden dolayı olabilir bu durumlar. Krem işe yaramıyorsa hindistan cevizi yağı kullanabilirsiniz. Sık sık tazeleyin